""
""

Novi šok za Real: Bejl doživeo 27 povreda zbog kojih je propustio 78 mečeva! (ANKETA)

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.10.13. | 17:02

Da li će Velšanin proći kao Oven, Kaka, Sahin, Vudgejt, Altintop...?

Španski mediji ne prestaju da se bave situacijom vezanom za stanje Gereta Bejla! Posle šokantne informacije da je najskuplji igrač u istoriji fudbala na Santjago Bernabeu stigao sa kilom, novinari španskog lista AS otišli su korak dalje i javnosti izneli podatke koji bi i te kako mogli da zabrinu sve kojima je Kraljevski klub u srcu. 

Naime, od trenutka kada je leta 2007. godine postao igrač Totenhema pa do dana današnjeg, fenomenalni Velšanin je doživeo čak 27 povreda, zbog kojih je propustio čak 78 zvaničnih utakmica (74 klupskih i četiri za selekciju Velike Britanije na Olimpijskim igrama 2012). U taj broj nisu uključena i dva kraća perioda kada je Bejl odsustvovao zbog prehlada.

Izabrane vesti

Ono što je još zabrinjavajuće jeste da je 18 puta imao problema u periodu od januara 2011. do danas. Iako je imao mnogo problema u poslednjih nekoliko godina, uglavnom su to bile povrede koje nisu bile ozbiljnije prirode. Međutim, Velšanin je do sada imao i dve velike operacije, zbog kojih je dosta dugo bio odstutan. Prva se dogodila decembra 2007. godine, kada je Bejl pokidao ligamente desnog kolena, zbog čega je propustio ostatak sezone. Samo godinu i po dana kasnije, tačnije juna 2009. godine brzonogi fudbaler je imao velikih problema sa kolenom leve noge, zbog čega je čak imao i operaciju. U autu je bio puna tri meseca.

Kada pogledamo kako su prošli mnogi fudbaleri koji su u Real došli povređeni (Vudgejt, Sahin, Kaka, Altintop, Oven...), ne možemo a da se ne zapitamo - Da li slična sudbina čeka i jednog od najboljih fudbalera sveta?

Šta vi mislite o tome?

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaGeret BejlpovredePrimeraReal MadridŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara