"Nikola Dragović"
"Nikola Dragović"

Novo lice na treninzima Crvene zvezde: Nikola Dragović na Zlatiboru!

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.08.14. | 10:10

Da li će bivši igrač prestižnog koledža UKLA konačno obući crveno-beli dres?

Nikola DragovićKako je ostanak Ivana Radenovića u Crvenoj zvezdi i naredne sezone trenutno daleko od ostvarivog, čelnici crveno-belih moraće da potraže iskusnog krilnog centra kao konkurenciju Luki Mitroviću i Marku Tejiću.

A potraga možda neće biti toliko opsežna, jer se na pripremama kluba vicešampiona Srbije, koji se trenutno nalazi na Zlatiboru, pojavio niko drugi nego bivši član prestižnog koledža UKLA Nikola Dragović!

Izabrane vesti

Kako pišu Večernje novosti, još uvek nije poznato da li je u pitanju proba ili čisto održavanje forme u iščekivanju novog angažmana. 

Dragović je prošao sve mlađe reprezentativne kategorije Srbije (osvajao zlatne medalje na EP za mlade 2007. i 2006. godine, zlato na EP za juniore 2005, kao i zlato na EP za kadete 2003. godine), a bio je i član univerzitetske selekcije Srbije koja je trijumfovala u Šenženu 2011. godine.

Bivši igrač Mega Vizure, kasnije i Spartaka iz Sankt Peterburga i italijanskog Avelina važio je za ogromnog talenta u svoje vreme, a već nekoliko sezona unazad se pominjao kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde. 

Da li će se konačno želja Uprave ostvariti, ostaje nam da vidimo...

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaJadranska ligaNikola DragovićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara