"Natanijel Klajn"
"Natanijel Klajn"

Novo poglavlje Van Galove opsesije bekovima – Klajn stiže na Old Traford, Čičarito u Sautemptonu?

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.04.15. | 11:32

Tabloidi tvrde da je posao već zaključen. Izgleda da su ovaj put na pravom tragu

Natanijel KlajnRafael nije ostavio dobar utisak u očima Luja van Gala, pa je poziciju desnog beka ove sezone uglavnom pokrivao Antonio Valensija, iako je on po prirodi krilo. Ali izgleda da će sledeće stvari konačno biti postavljene na pravo mesto pošto bi u Mančester junajted skoro sigurno trebalo da stigne Natanijel Klajn.

Vest je prvo pustio I-Es-Pi-En, ali samo u formi početka pregovora tokom kojih je klub sa Old Traforda navodno Sautemptonu zauzvrat ponudio Havijera Ernandeza Čičarita, trenutno na pozajmici u Realu. Meksikanac se nije naigrao na stadion Santjago Bernabeu, ne mili mu se ni da sa 26 godina karijeru nastavi u MLS ligi, pa mu je povratak u Premijer ligu prvi izbor.

Izabrane vesti

A Junajted svakako planira veliku rekonstrukciju ne leto, pa bi "uštinuo" gde može, jer treba spremiti teren i za Matsa Humelsa, Memfisa Depaja... Stoga bi slavnom klubu odgovaralo ako bi trošak – procenjuje se da dobri trgovci iz Sautemptona neće pustiti Klajna bez 20.000.000 funti, nešto manje od 28.000.000 evra – mogao da nekako ublaži trampom Čičarita. Uostalom to bi mogao da bude i način da Junajted "pobedi" Čelsi, koji poslednjih nedelja intenzivno prati Klajna.

Informacija o njegovom dolasku na Old Traford kasnije je delimično potvrđena i na Junajtedovoj klupskoj televiziji s tim da je to paradoksalno učinio novinar tabloidnog Dejli Mirora Dejvid Mekdonel, koji je rekao da je potpisivanje ugovora sa Klajnom "gotova stvar".

Inače, Klajn već neko vreme odbija da produži ugovor koji mu ističe 2016, pa je jasno da će predstojeći prelazni rok za Sautempton biti poslednja prilika da dobro zaradi na kvalitetu 24-godišnjeg defanzivca.

(FOTO: Action Images)


tagovi

SautemptonPremijer ligaNatanijel KlajnHavijer Ćićarito ErnandezEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara