""
""

Novo zakucavanje Čekićara: Za 9.500.000 evra ispunili čoveku dečački san!

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.09.15. | 17:31

“Srećan sam što sam stigao u klub za koji sam navijao kada sam bio mali”, istakao je Antonio Mičel

Lud dan u Vest Hemu zaokružen je dolaskom četvrtog pojačanja Mičela Antonija.

Izabrane vesti

Čekićari su zasad najzauzetiji na transfer pijaci pošto su u jednom danu najpre doveli trojicu novih fudbalera, a sada im se pridružio i krilni napadač koji je stigao iz Notingem Foresta u transferu vrednom 9.500.000 evra.

Jedan od najboljih fudbalera Čempionšipa, koji je eksplodirao prošle sezone kada je postigao 14 golova za Šumare (inače u karijeri postigao 16 na 60 utakmica), privukao je ovog leta pažnju mnogih premijerligaša, ali je u finišu prelaznog roka prihvatio poziv Čekićara. Notingem je prošao strašno dobro u ovom poslu jer je kupio Antonija u leto 2014. iz Šefild Venzdeja za svega 2.000.000 pa su sve strane zadovoljne.

Mičel Antonio koji se najbolje snalazi na poziciji levog krila, potpisao je sa Vest Hemom ugovor na četiri godine sa opcijom produžetka za još dve sezone, ako sve strane budu zainteresovane.

Solidni 25-godišnji fudbaler srećan je što je došao u klub za koji, kako kaže, navija odmalena.
“Uzbuđen sam i konačno srećan što sam stigao u veliki klub iz Londona. Uvek sam se motao tu oko stadiona, kao klinac sam dolazio na par utakmica Vest Hema i srećan sam što sam stigao u klub za koji sam navijao kada sam bio mali”, izjavio je Antonio.  

(FOTO: Tviter/Dejvid Gold)


tagovi

Transferiprelazni rok 2015Notingem ForestMičel Antoniomeđunarodni fudbalEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara