""
""

Obnavljaju se stare veze - Svonsi bi da vrati Bonija!

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.07.17. | 17:55

Velšani uspostavili kontakt, čeka se razrada plana

Još jedna mučna sezona ostala je iza Svonsija, zato je ovog leta strategija da se napravi tim koji će biti konkurentan makar za miran ostanak u Premijer ligi, negde oko sredine tabele. A za ostvarenje tih ciljeva Velšani su obnovili neke stare veze i kontaktirali Mančester Siti. Predmet razgovora je - Vilfred Boni.

Izabrane vesti

Baš kao i Svonsi i napadač iz Obale Slonovače ostavio je prilično turbulentnu sezonu iza sebe, a jasno je da mu je potreban novi početak. U Mančester Sitiju za njega nikako nema mesta i tu je odavno bivši, ljudi u Stouku nisu previše ubeđeni da je on čovek za velika dela, ali na Libertiju i dalje veruju u svog nekadašnjeg strelca. Od koga su u januaru 2015. godine inkasirali čak 34.000.000 evra! 

Kontakt između čelnika dve uprave je uspostavljen i sada je sve na opipavanju pulsa. Ali, izgleda da obostrana želja za pružanjem ruke postoji. Siti, naravno, ne može da očekuje da će od Svonsija dobiti ono što je iskeširano pre dve i po godine, čak i ako će Svonsi verovatno prodati Gilfija Sigurdsona za preko 40.000.000 evra. Jer, Svonsijevo poslovanje ne ide tako. 

Zasad se spekuliše o pozajmici do kraja sezone, a onda i o otkupu. Na koju sumu - ne zna se. 

Bonijeva vrednost značajno se umanjila posle loših igara u Sitiju i Stouku, a trenutno se procenjuje na 18.000.000 evra. 

Interesovanje su pokazali još i Lil i Marselj. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vilfred BoniPremijer ligaMančester SitiEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara