"Milan Obradović"
"Milan Obradović"

Obradović: Jedini sam i isključivi krivac!

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.11.13. | 22:22

"Izgubili smo bitku, ali ne i rat", dodaje tragičar Partizanovog poraza

Milan ObradovićCele sezone bio je možda i najčvršća karika u timu Partizana, a sada je poneo epitet tragičara. Milan Obradović i sam kaže da je najveći krivac za poraz crno-belih u 145. večitom derbiju.
"Ja sam jedini i isključivi kriva za poraz. Da nije bilo moje greške rezultat bi verovatno ostao 0:0 i u tvrdoj takmičarskoj utakmici nijedna ekipa nije napravila mnogo ozbiljnih šansi", rekao je vidno utučeni Obradović novinarima posle meča.

Sat i po vremena po završetku meča. Toliko su, naime, novinari čekali crno-bele da izađu iz svlačionica. Tuga pregolema. Da nije bilo Obradovićevog kiksa... Da li je uopšte bilo komunikacije Partizanovog štopera i Vladimira Stojkovića?
"Jeste, vikao je Stojković, ali to nije za priču. Neka ostane naša interna stvar. Kažem, ja sam isključivi krivac.  Tako je kako je – izgubili smo bitku, ali nismo rat. Idemo dalje".

Izabrane vesti

Junak prethodnog derbija Miloš Jojić ovaj put je mogao samo da prizna poraz.
"Loša utakmica za gledanje. Bez lepog fudbala. Nismo jednostavno bili pravi. I nije nas samo gol ubio. Ne znam za ostale, ali ja nisam pao posle tog momenta. Međutim, sada nam nema druge - moramo da se dignemo i budemo ozbiljni u ove četiri utakmice do kraja ovog dela sezone. I dalje smo prvi i još smo šampioni".

Jojić, dakle, nije uspeo da kao na prethodnom derbiju jednim potezom nadomesti sve nedostatke u igri crno-belih. Nije ni Nikola Ninković od koga se mnogo očekivalo posle dva evrogola protiv u Kup pobedi u Nišu.
"Možda sam malo izgoreo, pošto od velikih očekivanja dva dana nisam spavao kako treba", priznaje popularni Džigi.

Saša Ilić, žrtva (već sada možemo da kažemo pogrešne taktike Vuka Rašovića), čestitao je Zvezdi na pobedi, a kao jedan od razloga izdvojio i prekid zbog piromanskog bala navijača Paritzana, odnosno odluku sudije Milorada Mažića da stopira igru.
"Prava takmičarska, tvrda, borbena utakmica u kojoj igra nijedne ekipe nije bila ništa specijalno. Zvezda je iskoristila konfuziju posle tog prekida i našu slabu reakciju... Kao stariji igrač razumem ono silno seckanje igre zbog grčeva. Momci su s puno želje i trošenja odigrali utakmicu pa je moguće da ih je stigao umor, ali ne razumem onaj prekid od 10 ili 12 minuta. Moram da čestitam Zvezdi. Bolje su se snašli od nas. A nama ostaju četiri meča da zadržimo lidersku poziciju".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

145. derbi145. večiti derbiMilan ObradovićMiloš JojićNikola NinkovićFK PartizanSaša IlićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara