Obratite pažnju na Laval

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.10.18. | 10:42

Reč je o ozbiljnoj ekipi sa velikim budžetom za uslove francuske treće lige

Reprezentativna pauza, "mršava" ponuda, nema liga petica... Zato smo mi tu za vas. Uskoro će krenuti i najjači evropski šampionati, ali do tada valja "zaviriti" po svim meridijanima u potrazi za nekom kvalitetnom kvotom. U četvrtak počinje 11. kolo treće francuske lige. Snage odmeravaju Avranš i Laval (20.45). Znamo, nije atraktivno, ali ovde se krije potencijalno jaka kvota.

O čemu se radi?

Izabrane vesti

Avranš je sveukupno u seriji od osam mečeva bez poraza od kuće, od čega su slavili na pet (13 od 16 kada se saberu i domaćinstva i gostovanja), sačuvali su mrežu na četiri od šest minulih dvoboja na svom stadionu... Ipak, da je sve tako bajno Avranš bi bio negde u vrhu i ne bi tavorio na sredini tabele. Takođe, Avranš je slavio samo jednom na sveukupno sedam poslednjih mečeva te da nije postigao gol na pet od proteklih sedam.

Sa druge strane, Laval je prvi na tabeli, pobedio je na sedam od poslednjih osam utakmica, postizao je najmanje dva gola na pet od prethodnih šest mečeva i iako u poslednje vreme ne blista na strani (četiri poraza na šest minulih gostovanja) naš je utisak da mu vredi danas ukazati šansu. Tim pre što Laval ima ogroman budžet za uslove treće francuske lige, a i u slučaju da ne uđu u drugu ligu imaće možda i veći budžet za sledeću sezonu. Očigledno se u Lavalu radi planski. Razlog više da utefterite dvojku.

Laval je bio bolji od Avranša kod kuće u martu ove godine (2:0), a pre toga je današnji domaćin dvaput izlazio kao pobednik - jednom u kupu (3:1), jednom u ligi (2:1).

FRANCUSKA 3 - 11. KOLO:

20.45: (3,05) Avranš (2,85) Laval (2,50) 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Francuska 3

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara