"Danilo"
"Danilo"

Očaj živi težak 31.500.000 evra (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.04.16. | 13:10

Brazilac Danilo je odigrao očajan meč protiv Volfzburga, a to je i jedna od glavnih tema među fudbalskim zaljubljenicima širom sveta, piše As

DaniloNeka se Danilo nada da njegovu partiju protiv Volfzburga nisu gledali Kafu i Dani Alves. Brazilac je potpuno podbacio, nije mogao da se izbori sa Julijanom Drakslerom, ispadao je konstantno, bio nemi posmatrač.

To govore i brojke: nije dobio nijedan skok, nijedan duel, nije uputio nijedan šut, niti je barem jednom izblokirao protivnika, a nije nijednom ni uklizao. Na sve to, izgubio je čak 15 lopti. Za 90 minuta na terenu.

Izabrane vesti

Šta reći osim - očajna partija. To nije promaklo ni ljubiteljima fudbala širom sveta, pa je Danilova igra jedna od glavnih tema na Tviteru. Zidan je, kako kaže, Danilu dao prednost u odnosu na Karvahala "zbog plusa u napadu". Ali fudbaler koji je u aprilu prošle godine plaćen 31.500.000 evra nije imao nijedan ozbiljan napad s loptom na protivničkoj polovini.

Više puta je ispadao iz igre, posebno protiv opasnog Drakslera, a i kada je bio blizu igrača to nije činio dovoljno agresivno. Sve u svemu, Zizu će morati dobro da razmisli koga će staviti sledeći put na desnog beka.

(FOTO: Action images)


tagovi

Real MadridPrimerameđunarodni fudbalLiga šampionaEvropaDaniloBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara