"Maks Kruze"
"Maks Kruze"

Očajničke mere: Kruze ide kod psihijatra?

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.03.16. | 09:17

"Pre svega mora da se podseti da je fudbaler, a da sve drugo ostavi po strani", kaže trener Volfzburga Diter Heking

Maks Kruze

Nakon što su skandali postali uobičajena pojava kada se radi o ofanzivnom vezisti Volfzburga Maksu Kruzeu, ruku spasa reprezentativcu Nemačke pružio je trener Diter Heking, koji ima plan za izlazak iz krize ofanzivnog veziste.

Izabrane vesti

Fudbaler Vukova trenirao je u sredu prvi put od kada je odstranjen iz nacionalnog tima, a sve zbog serije problema koje je napravio sebi i klubu. Zato će mu trener obezbediti i profesonalnu pomoć, ukoliko ovaj to bude zatražio.
„Mislim da bi Maks trebalo da poseti psihijatra i popriča s njim. Naravno, samo ukoliko on sam izrazi želju da to učini, ja ga neću terati. Dospeo je u prelomnu fazu svog života. Pre svega mora da se podseti da je fudbaler, a da sve drugo ostavi po strani. Kada to bude shvatio, učiniće značajan iskorak u karijeri“, smatra Heking.  

Podsetimo, u ponedeljak je selektor Joakim Lev odstranio Kruzea iz reprezentacije Nemačke.
„Smatrao sam da mu je potrebna jedna važna lekcija u životu. Radi se o privremenoj meri koja će trajati dve naredne utakmice. Nema ni govora da Kruze nije u konkurenciji za Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Imaće šansu da konkuriše za poziv kada prođe ovaj reprezentativni termin“, zaključio je Lev.

Sada je sve na fudbaleru Volfzburga, koji se nije proslavio proteklih nedelja... 

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

VolfzburgFudbalska reprezentacija NemačkeNemackaMaks KruzeJoakim LevDiter Heking

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara