""
""

Očekivao sam luđeg Balotelija

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.11.16. | 11:56

Brazilski štoper prijatno iznenađen nestašnim golgeterom

Iskusni štoper Nice i nekadašnji prvotimac minhenskog Bajerna, Dante, priznao je da je očekivao znatno drugačijeg Marija Balotelija i igrača koji je daleko manje zainteresovan za ono što se dešava unutar ekipe.

Izabrane vesti

Ipak, usledilo je prijatno iznenađenje.
"Mislio sam da će biti mnogo luđi. On se šali, ali ništa više nego ostali. Ono što mi se svidelo kod njega bila je reakcija kada smo odradili nešto loše na treningu. Prišao je kond mene i rekao: Dante, ovde i ovde mora da bude bolje. Baloteli nije egoista, stvarno je zainteresovan za naš napredak", rekao je Dante za francuske medije.

Iako je u nacionalnom timu igrao sa igračima kao što su Hulk, Nejmar i Vilijan, Brazilac tvrdi da nigde nije video toliki talenat.
"On ima sve, radi se o igraču navijše klase. Rekao sam mu da me impresioniraka kad je fokusiran, kada ne dozvoljava da ga zbune sudijske odluke i provokacije defanzivaca".

Za Dantea je ipak Riberi najbolji igrač sa kojim je ikada nastupao u istom timu, ali u njemu i Baloteliju vidi mnogo sličnosti.
"Ne možete da shvatite kolikom je snagom prevazilazio prepreke da bi se vratio na vrh nakon skoro godinu dana od povrede. Divim mu se. On je šaljivdžija, ali ima dodirnu tačku sa Balotelijem. To su momci koji žive pod velikih pritiskom, morate da omogućite slobodu za njihove ličnosti, jer samo tako mogu da pruže svoj maksimum na terenu", rekao je Dante.

Nica posle 13 odigranih kola francuske Lige 1 zauzima prvo mesto na tabeli sa tri boda više od Pari Sen Žermena i Monaka.

(FOTO: 


tagovi

NicaLiga 1FrancuskaEvropaDanteMario Baloteli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara