Od maćehe do majke: Raspored gura prinčevo mezimče

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.08.18. | 11:24

DPMM posle sedam vezanih gostovanja igra šest utakmica kod kuće

Šampion je poznat i zvanično - a znao se i pre početka sezone - iz takmičenja niko ne ispada, a jedino se ne zna ko će na međunarodnu scenu. Singapurska Premijer liga treći put zaredom klanja se isposnici japanske Albireks Nigate, koja sprovodi teror nad domaćim klubovima i još jednim stranim timom koji se takmiči u jednoj od najbogatijih država na svetu - DPMM-om iz Bruneja.

Upravo danas u okviru 20. kola prvenstva prvak ide u goste princu od Bruneja Al-Muhtadiju Bilahu, odnosno njegovom timu DPMM-u, koji se bori za drugo mesto. Tim iz Bruneja sedam bodova je daleko od željene pozicije, ali ima i tri meča manje od Tampinesa koji je trenutno drugoplasiran. Tradicija ne ide naruku domaćinu, jer je DPMM poražen na pet proteklih dvoboja sa Nigatom, uz gol razliku 0:14.

Izabrane vesti

Raspored je bio maćeha momcima iz Bruneja, pošto su od četvrtog do desetog kola konstanto gostovali, međutim, sada ne mrdaju iz svog dvorišta. DPMM danas igra peti uzastopni meč kod kuće, biće i šesti uskoro, a na prethodnih sedam utakmica pred svojim navijačima došao je GG. Sa druge strane, Nigata još nema poraz na 18 ovosezonskih susreta, ali bi i to moglo da se promeni jer će u preostalih šest duela, koliko joj je ostalo do kraja sezone, igrati u kombinovanom timu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 14:15 4641 SIN 1 Dpmm - Niigata II tgg gg 1,43
Ukupna kvota1,43

SINGAPUR 1

Utorak
14.15: (7,00) DPMM Brunei (4,50) Albireks Nigata (1,40)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Singapur 1sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara