Emre Mor (desno)
Emre Mor (desno)

Od najskupljeg u istoriji do najvećeg problema

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.05.18. | 14:40

Mladi Turčin Emre Mor pravi velike probleme u Vigu

Turčin Emre Mor koji je prošlog leta postao najskuplji fudbaler u istoriji Selte (plaćen 14.000.000 evra Borusiji uz Dortmunda) više neće odigrati nijedan meč za klub iz Viga ove sezone.

Razlog - njega je trener drugi put u proteklih mesec dana izbacio sa treninga.

Izabrane vesti

Huan Karlos Unzue je još u decembru upozorio 20-godišnjeg napadača da mora da se poseveti intenzivnije teninzima, ali i da unapredi tehničke karakteristike kako bi mogao da konkuriše za prvi tim Selte. Ipak, to nije bilo otrežnjujuće za Turčina koji je stasavao fudbalski u Danskoj, a koji je proteklih meseci ispoljavao seriju disciplinskih ispada.

Kap je prelila čašu nakon što je Emre Mor (20) zakasnio na poslednji trening uoči nedavne utakmice sa Seviljom, a posle čega ga je trener pred saigračima izbacio sa treninga i poslao kući. Unzue je protiv Turčina podneo i nekoliko disciplinskih prijava klupskim organima, posle čega je Emre Mor bio primoran da trenira samostalno odvojen od ostatka tima.

Bez obzira što se kasnije izvinio za svoje prestupe igrao je svega po nekoliko minuta protiv Leganesa, Barselone, Valensije i Viljareala. Juče međutim nije ni stigao na trening Selte, pa sve ukazuje da će na leto doći do razlaza između kluba sa Balaidosa i najskupljeg fudbalera u istoriji.

Foto: Action Images


tagovi

Emre Mor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara