""
""

Ode traka! Zaneti žestoko po Ikardiju - ne poštuješ vrednosti Intera

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.10.16. | 18:26

Nerazuri biraju novog kapitena

Mauro Ikardi je pre dve sedmice potpisao novi ugovor sa Interom, ali će u ranoj fazi obnovljene saradnje do 2021. morati da razduži kapitensku traku.

Argentinski napadač će skupo platiti natipse u svojoj autobiografiji, jer su čelnici milanskog kluba blizu odluke da mu skinu čin - glavni u ekipi.

Izabrane vesti

Na to upućuju reči još jednog Argentinca, Havijera Zanetija, aktuelnog potpredsednika kluba sa „Đuzepe Meace“.
Kad se glave ohlade, porazrogavraćemo sa Ikardijem, kako bih shvatio neke stvari. Nažalost, moraćemo da preduzmemo određene korake. Navijači su najbitniji element kluba, povezani su s nama i svi bi trebalo da ih poštujemo“, najavio je Zaneti.

Na osnovu njegovih reči može se zaključiti da Ikardija čeka ne samo oduzimanje kapitenske trake, nego možda i novčana kazna, pošto je u autobiografiji žestoko izvređao navijače „rođenog“ kluba, tvrdnjom da će pozvati 100 kriminalaca iz Argentine da „ubiju sve huligane koji mu budu pretili“.
Ne možemo da prihvatimo ovakvo ponašanje od osobe zaposlene u klubu. Da li ćemo mu uzeti traku? O tome ćemo pričati kasnije, međutim, ovo pitanje se ne tiče samo Ikardija, već svih koji su u Interu. Ponašanje svakog pojedinca mora da bude u skladu sa vrednostima koje je Inter promovisao kroz istoriju“, predočio je Havijer Zaneti.

Zbog svega što se desilo na tribinama „Meace“ za vreme susreta sa Kaljarijem osvanuo je transparent:
„Ti nisi čovek, ti nisi kapiten - ti si veliko g...o“
Način na koji razmišlja Zaneti je način na koji razmišlja ceo klub. Sutra ćemo odlučiti o svemu“, najavio je Pjero Ausilio, sportski direktor Intera.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaHavijer ZanetiInterItalijaMauro IkardiSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara