""
""

Odigran je još jedan derbi: Sad je Partizan slavio, Zvezda pala sa penala

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.09.15. | 14:12

Radost crno-belih u „Zemunelu“ u okršaju pionira večitih rivala - 1:0

Ne mogu seniori - mogu pioniri. Partizan je izgubio 149. derbi, ali je jutro posle neuspeha na Marakani, ipak, bilo razloga za osmehe u taboru crno-belih. Bar u mlađim kategorijama, s obzirom da je pionirska selekcija kluba iz Humske 1 savladala Crvenu zvezdu 1:0 u drugom kolu Prve lige Beograda.

Odlučujući gol pred oko 300 gledalaca na terenu Sportskog centra „Zemunelo“ postigao je Slobodan Stanojlović u 22. minutu iz jedanaesterca. I pre i posle ključnog trenutka oba tima imala su nekoliko zrelih šansi, ali se mreže više nisu tresle, pa su na kraju izabranici trenera Slađana Šćepovića podigli ruke u vis u znak trijumfa.

Izabrane vesti

Ovom pobedom Parni valjak je izbio na deobu prvog mesta sa Čukaričkim (po čest bodova) posle drugog kola, dok je Crvena zvezda ostala na tri poena obezbeđena ubedljivom pobedom na premijeri protiv Dominusa (8:0).

PARTIZAN - CRVENA ZVEZDA 1:0 (1:0)
/Stanojlović 22 pen/

Sportski centar „Zemunelo“
Gledalaca: 300
Sudija: Dejan Gligorijević (Beograd)

PARTIZAN: Stepanović, Nikić, Ćorković, Lončar, Balaž, Strahinja Pavlović, Stanojlović, Novaković, Jakšić, Lazar Pavlović, Tajić. Igrali su još: Simić, Glišić, Kašiković, Radojević, Siničević, Ivić, Štulić. Trener: Slađan Šćepović.

CRVENA ZVEZDA: Krstović, Petrović, Vasić, Đorđević, Savić, Eraković, Olujić, Stojanović, Kupusović, Jočić, Dedijer. Igrali su još: Tasić, Stajić, Puletić, Ajdunović, Šarenac, Todorović, Velikić. Trener: Nebojša Stamenković.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSlobodan StanojlovićSlađan ŠćepovićFK PartizanFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara