"Kavani"
"Kavani"

Oglasio se i sam Kavani: Sanjam Real!

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.06.13. | 10:38

"Postoje drugi faktori koji moraju da se uzmu u obzir. Ima dosta priča u vezi sa interesovanjem Madriđana, tako da ćemo videti šta će se dešavati. Niko još ništa nije rekao zvanično“, poručio je Kavani iz Brazila

KavaniPosle mame i tate oglasio se i sam Edinson Kavani. Napadač Napolija priznao je da mu je želja da pojača Real iz Madrida, ali da bi se to ostvarilo mora dosta stvari da se poklopi. Želja najvećih evropskih klubova trenutno igra sa Urugvajem na Kupu Konfederacija u Brazilu i čeka rasplet događaja.
„Veoma sam opušten što se tiče budućnosti. Real Madrid je veliki klub i svaki igrač sanja da igra tamo“, priznao je Kavani.

Urugvajac je potom brzo spustio loptu na zemlju.
„Za sada sam još igrač Napolija i fokusiran sam na Kup Konfederacija. Nije samo na meni šta će klub odlučiti. Postoje drugi faktori koji moraju da se uzmu u obzir. Ima dosta priča u vezi sa interesovanjem Madriđana, tako da ćemo videti šta će se dešavati. Niko još ništa nije rekao zvanično“, nije se dalo napuljsko božanstvo.

Kavani je ugovorom sa Napolijem vezan do juna 2017. godine, a u slučaju ranijeg odlaska njegova klauzula iznosi 63 miliona evra.  

Sve vesti iz prelaznog roka možete pratiti na našem specijalu posvećenom letnjem prelaznom roku 2013.

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

Braziledinson kavaniJužna AmerikaNapoliPrimeraReal MadridTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara