Ogorčeni De Rosi objašnjava: Pomislio sam da mi se priviđaju stvari, pa sam ćutao...

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.05.18. | 09:29

Facio ogorčen zbog dva penala i male nadoknade vremena

Njemu je najviše stalo sinoć da Roma prođe i dotakne finale Lige šampiona, ali ovoga puta nije uspeo kao protiv Barselone. Romin simbol Danijele de Rosi je odigrao možda i poslednji meč za Vučicu u u Ligi šampiona jer se ne zna njegova sudbina na kraju sezone.

Nije krio ogorčenje posle utakmice i razočaranje sudijskim odlukama.
„Video sam očigledno igranje rukom. Pogledao sam okolo i pomislio da mi se priviđaju stvari kada nije svirao penal. Pitao sam Džeka i on mi je rekao da nije video, pa sam ostao miran... Ali ispostavilo se da sam bio u pravu i da sam dobro video“, rekao je De Rosi posle meča.

Izabrane vesti

Objasnio je i situaciju kada je Roma oštećena za još jedan penal.
„Kod onog ofsajda sviranog Džeku sam i ja pomislio da je čist ofsajd. Ali kasnije se videlo da nije. Penal se desio negde oko 60. minuta i bilo je sasvaim dovoljno vremena da se vratimo u meč. Možda bi promenio tok utakmice, možda bi i Liverpul opet prošao na kraju, ali bi makar imali šansu da prođemo...“

Na kraju De Rosi ne krije ponos reakacijom ekipe...
„Nema veze šta ja mislim o sudijama. To neće ništa promeniti. Jedino što se računa je rezultat u 180 minuta. Nije da nismo verovali, problem je što smo imali pomračenje u prvom meču. Ekipa smo koja se nikad ne predaje... Hvala saigračima, ponosan sam na njih. Rekao sam im da moramo da se vratimo u Ligu šampion i sledeće sezone. Videli smo da nismo mnogo iza najjačih. Zato moramo da postavimo standarde da Roma igra polufinale Lige šampiona na svake tri godine, a ne na svakih 30“.  

Romin štoper Federiko Facio je prvo istakao zadovoljstvo zbog rezultat ove sezone...
„Ovo bi trebalo da predstavlja konstantan napredak koji imamo. Da dođemo i sledeće sezone do ove faze i da se nadogradimo kao ekipa. Ovo je nastavak svega dobrog što smo uradili. I uradili smo to igrajući dobar fudbal“.

A onda je osuo paljbu po sudijama...
„Šteta za danas. Pogotovo za dva neverovatna penala koja nam nisu dosuđena. Plus što je sudija na kraju dodao samo tri miniuta nadoknade. Ali treba da mislimo pozitivno i da pričamo o svim dobrim stavrima koje smo uradili, uprkos tim penalima“, rekao je Argentinac.


tagovi

Danijele De RosiFederiko Facio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara