""
""

Ohridsko–čačanska posla za 28 Zebri

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.01.17. | 10:06

Pobeda iz Prilepa nije bila tvrd orah za Borac koji je savladao makedonskog prvoligaša sa 3:1

Čačak je ove zime pravi Sibir. Šef stručnog štaba Borca, Mladen Dodić je i u takvim uslovima uspeo da spremi ekipu, sabere pojačanja i povede pulene put Makedonije u tradicionalnu zimsku bazu Čačana.

Izabrane vesti

Na put je krenulo 28 igrača. Otputovali su Saša Mišić, Branislav Aleksić, Miloš Marković, Lazar Obradović, Stefan Drašković, Uroš Delić, Nemanja Stanković, Igor Savić, Veljko Bogićević, Dragoljub Anđelković, Marko Zoćević, Lazar Sajčić, Stefan Mihajlović, Miroljub Kostić, Nenad Jovanović, Nikola Ignjatijević, Sreten Sretenović, Marko Marinković, Boris Živanović, Nenad Kočović, Milan Matović, Stefan Fićović, Nikola Tripković, Galvao Tijago, Lazar Jolović, Aleksa Todorović, Milan Marčić i Bratislav Punoševac. Kao što smo već pisali, Punoševac je direktno sa čačanske transfer pijace krenuo put Makedonije. Potpisao je ugovor s Borcem veče pre puta.

Borac je prvi susret igrao sa Pobedom iz Prilepa. Nekada veliki rivali iz drugoligaških voda bivše SFRJ odigrali su veoma sadržajan, ali tvrd meč. Od samog početka izabranici Mladena Dodića preuzeli su inicijativu i već u 5.minutu Stanković je propisno pripretio čuvaru mreže Pobede. Do prednosti Borac stiže u 32.minutu kada je Tolevski prvi put kapitulirao. Čačani su do poluvremena imali šanse za povećanje prednosti koje su propustili Savić i Sajčić.

U drugo poluvreme oba tima su ušla s novim sastavima. Pobeda je mogla do izjednačenja u 55. minutu kada je Trajkovski prebacio Mišićev gol. Borac je duplirao prednost u 79.minutu akcijom koju su započeli Živanović i Anđelković. Oni su uposlili Tijaga koji se oslobodio čuvara i preciznim udarcem poslao loptu u mrežu za 2:0. Šest minuta kasnije školska akcija Anđelkovića i Zoćevića za evro gol Mihajlovića i ubedljivih 3:0, dali su Borcu kapitalnu prednost. Konačan rezultat je postavljen u 89.minutu kada je Gešovski bio precizan sa bele tačke.

Izabranici Mladena Dodića u utorak igraju naredni pripremni susret sa ekipom Makedonije GP.

Piše: Miloš Milić

(Foto MN Press)


tagovi

Borac ČačakLazar SajčićMarko ZoćevićMiroljub KostićMladen DodićpripremeSrbijaStefan MihajlovićSuperligaTijago Galvao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara