""
""

Đokić progledao kroz prste Marku Vukčeviću: Suarez je zbog ovoga dobio crveni karton (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.10.15. | 18:21

Mnogi arbitri bi u ovakvim situacijama igrača automatski poslali u svlačionicu

Odličan derbi na stadionu Rajko Mitić između Crvene zvezde i Vojvodine u potpunosti opravdava epitet jedne od najvažnijih utakmica srpskog fudbala.

Izabrane vesti

Vojvodina je u uvodnim trenucima meča bila konkretnija, dva puta je ozbiljno pripretila golu Damira Kahrimana, a Novica Maksimović je uzdrmao i okvir gola lidera Superlige.

Ipak, Zvezda je kasnije preuzela inicijativu, stvorila pritisak pred golom Lala, a on je rezultirao i dosuđenim jedanaestercom, koji je loše izveo Ugo Vijeira. Nikola Perić je pročitao udarac Zvezdinog Portugalca i sjajno zaustavio udarac iz najstrože kazne.

Tom jedanaestercu u 31. minutu prethodilo je igranje rukom Marka Vukčevića bukvalno na gol liniji. Iako je bila očigledna namera fudbalera Novosađana da rukom spreči vođstvo domaćina, glavni arbitar Nenad Đokić mu je pogledao kroz prste i pokazao samo žuti karton. Mnogi arbitri u ovakvim situacijama bi automatski posegli za crvenim kartonom.

Možda najbolji primer za to je i crveni karton Luisa Suareza na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi protiv Gane, kada je namerno rukom zaustavio loptu na gol-liniji, a onda završio u svlačionici.


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaNenad ĐokićMarko VukčevićMario SuarezFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara