"Đoković"
"Đoković"

Đoković: Protiv Gaskea najbliže savršenstvu

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.08.13. | 11:54

"Mislim da na tvrdoj podlozi imam veće šanse protiv Nadala. Naravno, biće ovo težak meč za obojicu, ali spreman sam za taj izazov", rekao je Ðoković

ĐokovićPrvi teniser sveta Srbin Novak Ðoković ocenio je da je odigrao skoro savršen meč protiv Francuza Rišara Gaskea u četvrtfinalu ATP turnira u Montrealu.
"Odigrao sam na navišem nivou", rekao je Ðoković koji je sa 6:1, 6:2 preciznim i razornim forhendima prosto pregazio Gaskea.

Srpski teniser je završio posao i plasirao se u polufinale posle svega 52 minuta igre.
"Od starta meča sam pokušao da nametnem svoju igru i da kontrolišem meč, u čemu sam i uspeo. Ovo je bilo najbliže savršenstvu", rekao je Ðoković.

Prvi reket sveta će se za mesto u finalu sastati sa Špancem Rafaelom Nadalom koji je takođe bio nemilosrdan u pobedi nad Australijancem Marinkom Matoševićem - 6:2, 6:4
"Mislim da na tvrdoj podlozi imam veće šanse protiv Nadala. Naravno, biće ovo težak meč za obojicu, ali spreman sam za taj izazov", rekao je Ðoković.

Nadal vodi u međusobnim duelima sa Ðokovićem sa 20:15, ali poslednja četiri duela odigrana na tvrdoj podlozi dobio je srpski teniser.

Nadal je priznao da je Ðoković u blagoj prednosti u odnosu na njega.
"Uslovi ovde verovatno više pogoduju Ðokoviću, jer se radi o jednoj od najbržih podloga u svetu, što Novaka čini blagim favoritom", rekao je Nadal.

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

atpNovak ĐokovićRodžers kup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara