""
""

Olić odgovara na kritike: Nismo mi bili loši, nego je Srbija igrala dobro

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.09.13. | 19:17

Hrvatski napadač odao priznanje Orlovima za igru i podestio da ni Blegiji nije bilo lako na Marakani

Hrvati su se provukli bez poraza na Marakani, a i pored činjenice da su u igri za plasman na Mondijal, tamošnja javnost nije zadovoljna. Pogotovo zbog toga što njihova reprezentacija iz meča u meč igra sve slabije.

Izabrane vesti

Jedan od najslabijih na terenu je bio Ivica Olić, igrač utakmice u onom prvom duelu u Maksimiru. On ipak tvrdi da je cilj ostvaren i ne vidi razlog za nezadovoljstvo.
“Mi smo došli u Beograd da ne izgubimo i to smo ostvarili. Igrali su dobro prvo poluvreme, ali bilo je jasno da ne mogu da prate visok ritam koji su nametnuli. U nastavku su pali, mi smo iskoristili priliku i došli do tog gola ali nismo izdržali do kraja. Realno, mi moramo biti zadovoljni jer smo na izuzetno teškom gostovanju izborili bod”, reko je Olić za hrvatske medije.

Hrvatski mediji i pored osiguranog drugog mesta i verovatno baraža, kritikuju selektora Igora Štimca i igru njegovih izabranika.
“Istina je da nismo bili pravi, ali nemojmo zaboraviti protiv koga smo igrali. Svi ćemo se složiti da je Belgija izuzetno jaka, a ta Srbija im je u prvom poluvremenu stvorila pet ili šest jako dobrih prilika. Nama tek jednu, možda dve. Njihovi igrači nastupaju u dobrim evropskim klubovima i igraju svaki vikend na vrhunskom nivou. Osim toga, bili su željni osvete”, poručio je Olić

(FOTO: Action images)


tagovi

HrvatskaIvica Olićreprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara