Omić stigao u Podgoricu: Uzbuđen sam zbog Evrolige

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.09.18. | 18:05

Slovenački centar o razlozima dolaska u Budućnost

Prošle sezone osvojena je prva titula u ABA ligi, izboren povratak u Evroligu, a da u Podgorici ne žele da se na tome zaustave pokazuju aktivnosti Budućnosti u susret novoj takmičarskoj godini.

Posle angažovanja Edvina Džeksona, Kotija Klarka, Erla Klarka, Arona Krafta, Igora Drobnjaka, te produžetka saradnje sa trenerom Aleksandrom Džikićem, kao i igračima Seadom Šehovićem i Zoranom Nikolićem, među Đetiće je stigao i Alen Omić.

Izabrane vesti

Posao je ozvaničen pre nekoliko dana, a danas je slovenački centar zadužio opremu Budućnosti i stavio na raspolaganje stručnom štabu.
Srećan sam od trenutka kad su me pozvali da se pridružim ekipi Budućnosti. Znam da sam došao u pravu košarkašku sredinu. Budućnost je to dokazala, budući da je godinama u vrhu regionalne lige i da je poznata kao dobro organizovan i moderan klub. Nedostaju mi utakmice i dobri treninzi, jedva čekam da počnem sa radom”, predočio je Omić, koji je stigao kao slobodan igrač, jer mu je istekao ugovor sa Crvenom zvezdom.

Njegov motiv je bio da opet igra najkvalitetnije takmičenje na Starom kontinentu.
„Veoma sam uzbuđen zbog evrlogaških utakmica. Znam da nam neće biti lako, ali borićemo se od prvog do poslednjeg meča. Nećemo odustajati bez obzira na ime rivala“, dodao je Alen Omić.

Prvu utakmicu u ABA ligi Podgoričani igraju u ponedeljak (21.00) na parketu dvorane „Morača“ protiv Krke.

FOTO: KK Budućnost Voli


tagovi

Alen Omić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara