""
""

Ono kad si pogubljen: Siroti Nevil ne zna ni izmenu da izvrši (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.03.16. | 09:39

Čudna dešavanja u završnici utakmice Valensija - Atletiko

Valensija je izgubila, a Gari Nevil se pogubio. Nije znao trener Slepih miševa šta ga je snašlo u završnici derbija 28. kola Primere sa Atletikom (1:3), zbunio je i sebe i sve oko sebe.

U finišu utakmice dao je znak Alvaru Negredu da uđe u igru i pojuri izjednačenje (u tom trenutku rezultat je bio 1:2), ali dok je snažni centarfor stajao kraj aut-linije i čekao prekid, štoper Aderljan Santos je zaradio drugi žuti karton i morao je van terena. Nevil je počeo da se premišlja, opozvao je odluku i naredio nekadašnjem špicu Mančester Sitija da ostane na klupi, a Ajmenu Abdenuru dao znak da se spremi i zakrpi rupu u odbrani. Mestalja je zagrmela „Negredo, Negredo“, pa je Englez, hteo – ne hteo, promenio odluku.
Isprva nisam shvatio da je Santos isključen, Alvero je čekao da uđe, ali kad mi je ukazao da Brazilac izlazi okrenuo sam se ka Abdenuru i rekao: 'Spremaj se, ulaziš'. Saradnici iz stručnog štaba su pak uticali da promenimo odluku. Kazali su: 'Hajde da se kockamo, da igramo sa trojicom u odbrani'. Prihvatili smo rizik i opet promenili mišljenje. Vratili smo se prvobitnoj ideji, zato što smo tako odlučili, a ne zato što su navijači tražili da Negredo uđe“, rekao je Geri Nevil.

Izabrane vesti

Na kraju je Negredo ušao umesto Havija Fuega, a samo minut kasnije Janik Fereira Karasko je postigao treći gol za Atletiko i praktično rešio meč.
Sa moje tačke gledišta, možda bi bilo bolje da smo se držali prvobitnog plana“, dodao je Geri Nevil, koji je sa stadiona ispraćen zvižducima, jer je Valensija deset bodova daleko od mesta koje vodi u Ligu Evrope.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!


tagovi

ValensijaŠpanijaPrimeraGeri NevilEvropaAlvaro Negredo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara