"Džefri Bruma"
"Džefri Bruma"

Ono što je Čelsiju višak Interu je dovoljno dobro

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.03.16. | 12:59

Nerazuri će gledati u Madridu duel Atletika i PSV kako bi se uverili u kvalitete Džefrija Brume

Džefri Bruma

Aktuelna sezona gotovo da je potpuno izgubljena za Inter, jer posle brojnih kikseva i izgubljenih bodova i utakmica Nerazurima samo ostaje borba za treće mesto i Ligu šampiona. Zbog toga na Đuzepe Meaci već kuju planove za narednu sezonu i kako će klub pojačati redove na transfer pijaci tokom leta. 

Izabrane vesti

Prema pisanju rimskog lista Korijere delo Sport Inter je u Madrid poslao ekspediciju na čelu sa sportskim direktorom Pjerom Auzilijom i direktorom Dejanom Stankovićem kako bi se zajedno uverili u kvalitete štopera PSV, Džefrija Brume

Nekadašnji defanzivac Čelsija, koji je veći deo svoje karijere na Stamford Bridžu proveo kao višak i na brojnim pozajmicama, zapao je za oko emisarima Intera posle dobrih partija u Erediviziji i Ligi šampiona. A ako večeras bude zadovoljio željene standarde u milanskom klubu spremni su da započnu pregovore sa holandskim šampionom. 

U Interu 25-godišnjeg stamenog defanzivca vide kao deo projekta za budućnost, s obzirom da klub planira veliku čistku na kraju sezone i potpuno renoviranje sastava kako bi se ravnopravno uključio u trku za "skudeto" sa Juventusom i Napolijem. 

Osim kraćeg perioda koji je propustio zbog povrede butine, Bruma je bio standardan u svim akcijama PSV, zbog čega je zavredneo pažnju iz prestonice Lombardije. Ima važeći ugovor do juna 2018. godine, a Inter bi za transfer mogao da izdvoji i blizu 9.000.000 evra. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija APSV AjndhovenPjero AuzilioItalijaInterHolandijaEvropaEredivizijaDžefri Bruma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara