""
""

Opasan fudbal kraj Moravice: Dve majstorije i mnogo šansi - Pazarci sa desetoricom do velikog boda! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.07.16. | 21:05

Bomba Gafurova i odličan potez Alivodića, koji je golom krunisao gorostasni Tintor - 1:1

Ko kaže da na manjim srpskim terenima ne može da se igra dobar fudbal. Jednu odličnu utakmicu na Stadionu kraj Moravice odigrali su Javor i Novi Pazar, koji su na kraju podelili plen, iako su mogli da ostvare više (1:1). Ipak, sa osvojenim bodom na ovom meču daleko su zadovoljniji igrači Novog Pazara, koji su protiv domaćeg Javora igrali sa igračem manje od 73. minuta, ali su uspeli da izjednače rezultat i obraduju verne navijače, koji su došli u značajnom broju i na ovo gostovanje.

Izabrane vesti

Sve najvažnije što se dešavalo u ovom meču dogodilo se u drugom poluvremenu, a tek nakon vodećeg gola domaćina otpočeo je pravi rat na terenu. Bila je to prava majstorija Husnidina Gafurova, koji je fenomenalnim udarcem sa 20-ak metara udaljenosti krunisao odličnu akciju svog tima i savaladao nemoćnog Mladena Živkovića.

Ipak, na tu majstoriju odličnog Uzbekistanca, samo osam minuta kasnije uzvratio je Enver Alivodić, iako je njegov tim u 73. minutu utakmice ostao bez Lazara Pajovića, koji je dobio drugi žuti karton zbog faula nad neuhvatiljivim Gafurovim. Bivši igrač Vojvodine je tada iz okreta fenomenalno pronašao gorostasnog Tintora u petercu i Đogatović je bio nemoćan.

Taj pogodak nije demoralisao domaćina, koji je nastavio da kidiše ka golu rivala. Gafurov je u 80. minutu imao novu fenomenalnu šansu, ali nije uspeo da savlada istrčalog Živkovića, a kasnije su ozbiljno pretio Tandir. Svoju mrežu u finišu utakmice spasavao je i Jovica Vasilić.

Domaćina je za sve te promašaje u završnici meča mogao da kazni Petar Kunić, koji je snažno tukao posle dodavanja Alivodića, ali je Đogatović maestralno intervenisao i sprečio slavlje gostiju.

SUPERLIGA - 2. kolo

Javor - Novi Pazar 1:1
/Gafurov 68 - Tintor 76/

Rad - Voždovac 0:2 (0:0)
/Stojanović 64, Dražić 68/

U toku:
Spartak - Radnički Niš 1:0

Borac - Mladost 0:1
/Odita 36/

Nedelja:
19.00 Napredak – Partizan
20.00 Vojvodina – Bačka
20.00 Čukarički - Radnik

Odigrano u petak:
Crvena zvezda - Metalac 3:1 (2:0)
/Ruiz 14, Vijeira 38, Poletanović 68 - Mladenović 78/

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaNovi PazarMiloš TintorJavorHusnidin GafurovEnver Alivodić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara