""
""

OPEEET?!?! Čovek je sa druge planete - ovo su paranormalne aktivnosti! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.10.16. | 13:37

Dijego Alves! Još jedan…

Sa koje je on planete? Kojim vradžbinama i magijama se služi kada vidi protivnika kako se zaleće da udari loptu sa kreča? Neka tajna definitivno postoji. Ovo nije normalno…

Izabrane vesti

Neverovatni Dijego Alves nastavlja da pravi čuda na golu Valensije. A fudbaleri Atletiko Madrida se verovatno mole da im sudija ne dosudi novi penal… Odrbanio im je i drugi penal na utakmici!

Odbranio je 19. penal u Primeri od 41 koliko su mu rivali šutirali u španskom prvenstvu. S obzirom da su dva puta promašili okvir gola, pogodili su samo 20 puta iz 41 pokušaja. Dakle, Alvesov procenat primljenih golova iz penala je ispod 50 odsto?!

U prvom poluvremenu je odbranio Grizmanu udarac sa bele tačke.

Ako se za Francuza moglo reći da je slab izvođač jedanaesteraca, onda se to definitivno ne može reći za Atletikovog kapitena Gabija. Čovek je u Primeri šest puta putriao penal i svih šest puta pogodio. Sve do danas kada se našao oči u oči sa Dijegom Alvesom. Poučen iskustvom Grizmana, promenio je stranu, gađao niže, ali opet nije vredelo. Alves je pročitao i ovo.

Brazilac je sa neke druge planete…

Inače, poslednji put lkada se u Primeri desilo da golman odbrani dva penala na meču, bilo je to 2009. godine u duelu Sporting Hihona i Viljareala. Tada je dva penala Sportingovim fudbalerima odbranio Dijego Lopez


tagovi

Atletiko MadridDijego AlvesEvropaPrimeraŠpanijaValensija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara