Oprezno sa dvojkom, Teko najavio rezerviste

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.07.18. | 08:12

Paklen ritam primorao trenera gostujuće Persija Džakarte da u izmenjenom sastavu izađe na megdan fenjerašu Perseruu

Retko, poput deteta slatkišu, raduje se gost u Indoneziji. Uzorak od pet minulih rundi potvrđuje ono na šta smo skretali pažnju tokom sezone - na 80 proteklih utakmica domaćini kod kuće nisu poklekli na 69! Što je 14 odsto... Međutim, od tih 11 neuspeha, ekipe iz donjeg doma polagale su oružje 10 puta. A upravo će fenjeraš Perseru Serui, koji ima najgori napad i najbolju odbranu u ligi, dočekati Persija Džakartu, koja će se sigurno boriti za titulu, u zaostaloj utakmici 7. kola tamošnje Lige 1.

Treba biti oprezan, s obzirom da je trener Persije Stefano Kugura Teko, najavio da će promešati karte za ovu utakmicu, pošto popularni Tigrovi nemaju mnogo vremena za odmor do sledećeg duela, gde ih kroz tri dana ih očekuje izuzetno bitan meč protiv lidera PSM Makasara. Očito je da Brazilac smatra da i sa nekoliko rezervista može do tri boda na stadionu Marura.

Izabrane vesti

Zanimljivo je da su svi mečevi Perseru Seruija u Papui okončani sa tačno jednim pogotkom, uz tri pobede i tri poraza domaćeg tima. Potpuno suprotna situacija je sa Persijom na strani, budući da je osim uvodne "nule" sa aktuelnim šampionom Bajankarom na svim mečevima padalo najmanje dva gola, a na četiri od šest najmanje tri. Tradicija kaže da Perija nijednom nije izgubila od Perserua, ili još preciznije da je samo na prvom od ukupno četiri meča koliko su odigrali u prethodne dve sezone dozvolio rivalu da mu uzme bod.

INDONEZIJA 1 - 7. KOLO

Utorak
08.30: (3,35) Perseru Serui (3,05) Persija Džakarta (2,20)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Indonezija 1sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara