""
""

Oproštajno obraćanje Petra Božića...

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.01.16. | 13:36

"Podrška Nikole Pekovića mi je značila i želim da mu se zahvalim na tome. Crno-belima sam uvek želeo najbolje, to im želim i sada"

Dugogodišnji kapiten i doskorašnji trener Partizana Petar Božić oprostio se od crno-belih poželevši klubu i svom nasledniku Aleksandru Džikiću sve najbolje u budućnosti.

Izabrane vesti

On je zahvalio predsedniku Pekoviću na poverenju i poručio da dalje treba nastaviti uzdignute glave, ma koliko teško bilo...
"Sa Partizanom sam prošao mnogo, i kao trener i kao igrač. To je klub u koji sam ponosno dolazio i vraćao mu se. Pružao sam uvek najbolje što sam mogao stavljajući tim i ono što Partizan jeste, tradicija i institucija, na prvo mesto. U teškom trenutku preuzeo sam odgovornost, da sa pozicije koja predstavlja veliku čast predanim radom sa ekipom ostvarim što bolji rezultat, ali ponekad i pored velike posvećenosti i rada, ostvarenje želja izostane", istakao je Božić i dodao:

"Podrška Nikole Pekovića mi je značila i želim da mu se zahvalim na tome. Crno-belima sam uvek želeo najbolje, to želim i sada, a pogotovu u budućnosti. Nastavljamo dalje, uzdignute glave, važno je verovati i ne odustajati", poručio je u svom oproštajnom obraćanju Petar Božić.

(foto: MN Press)


tagovi

SrbijaPetar BožićFK PartizanKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara