"Krznarić protiv Vijeire na jednom od ranijih mečeva"
"Krznarić protiv Vijeire na jednom od ranijih mečeva"

Optimizam u Lučanima: Zvezda je u šoku, možemo do sva tri boda

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.08.16. | 13:04

Mladost sa mesta lidera superligaškog karavana dočekuje crveno-bele

Krznarić protiv Vijeire na jednom od ranijih mečevaZaboravite na onu “ranjeni lav je najopasniji“. Znaju u Lučanima da je Crvenoj zvezdi sigurno teško pala eliminacija od Ludogoreca u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Stoga ekipa Mladosti, sa mesta lidera superligaškog karavana, najavljuje napad na pobedu u subotnjoj superligaškoj utakmici trećeg kol.
"Utakmica kao i svaka druga, samo što će  biti lepši ambijent jer očekujemo pune tribune našeg stadiona", kaže za MOZZART Sport kapiten Lučanaca Nemanja Krznarić i dodaje. "Dobro smo startovali u novom šampionatu, a tome smo se potajno i nadali".

Čemu se nadate u meču sa crveno-belima?
"Zvezda je u šoku posle duela sa Ludogorecom. Beograđani igraju sa jednim timom Evropu, a sa drugim u prvenstvu. Sa njima možemo da se nosimo bez obzira što su blagi favoriti".

Izabrane vesti

Kakvu taktiku spremate za Beograđane?
"Mislim da ćemo igrati kao Napredak, sa blokom na 30 metara od našeg gola. Trudićemo se da ostvarimo što bolji rezultat. Verujem da možemo i do sva tri boda".

Mladost neće biti u punom sastavu?
"Zbog povrede kolena izostaje  štoper Milošević. Ostali igrači su zdravi i orni za Zvezdu", zaključio je Nemanja Krznarić.

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto:  Star Sport.


tagovi

SuperligaSrbijaNemanja KrznarićMladost Lučani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara