""
""

Đorđević i Panatinaikos imaju rezervnu opciju za Raduljicu - Milutinova!

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.07.15. | 14:17

Ali, klub prvo želi da dovede Stefona Lazmea

Posle odličnog plasmana na nedavno održanom NBA draftu i potvrdom da je prava uzeo San Antonio, postalo je jasno da će Partizan teškom mukom uspeti da zadrži supertalentovanog centra, Nikolu Milutinova. 

Izabrane vesti

Dok Duško Vujošević smatra da je 20-godišnji Novosađanin pogrešio što se ove godine prijavio za lutriju, te da je imao sreće što ga je izabrao San Antonio, trofejni stručnjak Parnog valjka otkrio je da je Milutinov "ni na nebu, ni na zemlji". Ostanak u Evropi pominjao se kao najrealnija opcija, čak i ostanak u Partizanu, ali postoji mogućnost da Nikola Milutinov karijeru nastavi u Grčkoj, odnosno u Panatinaikosu!

Kako je MOZZART Sportu potvrđeno, Milutinov se nalazi na radaru Zelenih, tačnije selektora i novog trenera PAO Saše Đorđevića, koji će već na početku priprema reprezentacije Srbij imati mogućnost dodatno da se uveri u talenat mladog dugajlije. Ali, prvi centar Partizana trenutno je rezervna opcija, pošto je prva želja i dalje nepromenjena, a to je Miroslav Raduljica. Ipak, kako nešto stariji centar ima želju da se još jednom oproba u NBA ligi, tako bi mogućnost dolaska Milutinova mogla da bude veća.

Problematika oko Raduljicinog angažmana u najjačoj košarkaškoj ligi sveta trebalo bi da bude razrešena do početka priprema reprezentacije (15. jula prim. aut.), a u slučaju da do tada ne dobije adekvatnu ponudu, zadržaće se na Starom kontinentu i to najverovatnije u Panatinaikosu. Klub će zasigurno dovesti jednog srpskog internacionalca.

U isto vreme, PAO završava i transfer Stefona Lazmea, koji bi u narednih nekoliko dana trebalo još jednom da obuče dres Zelenih. Bivši košarkaš Partizana je za atinskog velikana igrao u periodu od 2012. do 2014. godine. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Stefon LazmeFK PartizanPanatinaikosNikola MilutinovMiroslav RaduljicaEvroligaAleksandar Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara