""
""

Orlići u glas: San nam se ostvario, ovo niko nije mogao da očekuje!

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.06.15. | 21:14

„Sto sam se isplakao, isplakao sam se, dosta je bilo. Sada mogu samo da slavim i pevam, ovaj narod zaslužuje da se raduje", poručio je Vukašin Jovanović

Skoro 50.000 sugrađana dočekalo je šampione sveta! Ispred Gradske skupštine dogodila se prava eksplozija emocija, slavilo se baš onako kako i dolikuje kada na plato izađu vladari planete. Srpska omladinska fudalska reprezentacija dobila je doček koji će pamtiti celog života i najbolju motivaciju da zaista vrate nadu u bolje sutra, bar što se tiče globalno najpopularnijeg sporta. 

Izabrane vesti

Jedan od apsolutnih heroja ove generacije jeste Nemanja Maksimović koji je imao priliku da otkrije svoje utiske tokom velikog dočeka.
„Očekivali smo podršku, ali ne toliku. Hvala svima što su došli u ovolikom broju. San svakog dečaka na svetu je da igra finale Svetskog prvenstva i pobedi Brazil. Meni se taj san ostvario, osećaj je zaista fenomenalan. Naša najveća snaga je timski duh. Ko god je igrao na SP, iskoristio je svoju šansu. Trudićemo se da opravdamo poverenje u budućnosti“, rekao je Maksimović.

Snimak uplakanog Vukašina Jovanovića posle istorijskog uspeha golobradih Orlića obišao je planetu i prosto oduševio sve istinske ljubitelje fudbala. Ovog puta mladi štoper uspeo je da obuzda emocije.
„Sto sam se isplakao, isplakao sam se, dosta je bilo. Sada mogu samo da slavim i pevam, ovaj narod zaslužuje da se raduje. Ovo veliki dan da sve nas, prvi put fudbaleri su na terasi, nadam se da ce biti tako svake druge godine“, istakao je Jovanović.

Treći najbolji fudbaler planete, Sergej Milinković Savić, poručio je da mu je uspeh dodatno lepši jer je imao priliku da najveću sreću podeli sa rođenim bratom, Vanjom.
„Neverovatno je sve ovo, posebno kad ovakve trenutke podeliš sa bratom. Drago mi je da je bio sa mnom. Imali smo zlato na EP pre dve godine i sada je došla ova titula. Dosta mi znači za pocetak karijere. Dodatno će me motivisati. Nadam se da će ovako mlada i A selekcija ponoviti uspeh. Čeka nas petoricu i doček u Novom Sadu“, otkrio je Milinković Savić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vukašin JovanovićSergej Milinković Savićreprezentativni fudbalomladinska reprezentacija SrbijeNemanja MaksimovićMundijalitodoček

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara