"Nedić, Vučelić i Vazura"
"Nedić, Vučelić i Vazura"

Ostavka: Nedić napustio Partizan!

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.03.16. | 11:38

Član Radne grupe podneo ostavku zbog „suprotstavljenih mišljenja“

Nedić, Vučelić i Vazura

Vojislav Nedić istupio je danas iz Radne grupe Fudbalskog kluba Partizan koja je, podsetimo, formirana kako bi vodila klub do skupštine na kojoj treba da se izabere novo rukovodstvo.

Izabrane vesti

Poznati beogradski adovkat bio je potpredsednik kluba do trenutka kada je Zoran Popović podneo ostavku na mesto predsednika, a od tada je član Radne grupe na čijem čelu je Ivan Ćurković, a članovi su i Milorad Vučelić, Miloš Vazura, Ivica Iliev, Milan Obućina i Vladimir Vuletić.

U prethodnom periodu u javnosti su se pojavljivale naznake da u Radnoj grupi postoje brojna razmimoilaženja u mišljenjima, a Nedićeva ostavka sada je to i potvrdila.

Dovoljno je da navedem da postoje bitne koncepcijske razlike kako u pogledu Partizanove sadašnjosti, tako i budućnosti. U pitanju su suprotstavljena mišljenja koja se, nažalost, nikakvim dijalogom ne mogu promeniti ili bar približiti. Zbog toga bi moje prisustvo na sastancima Radne grupe bilo nesvrsishodno“, obrazložio je Nedić u dopisu dostavljenom Radnoj grupi, gde je naglasio i da će Fudbalski savez Beograd, gde je član Skupštine, obavestiti da i na to mesto (na koje ga je Partizan delegirao) podnosi ostavku.

Nedićev dopis

(Foto: MN PRESS)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

Vojislav NedićSuperligaSrbijaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara