""
""

Osvaldo: Najveća želja u mom životu je dres Boke Juniors

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.02.15. | 17:02

Problematični napadač obećao da će se ponašati skromno u novom klubu i rekao da navija za Boku od malih nogu

Pablo Danijel Osvaldo konačno se vratio u rodni Buenos Ajres, gde će uskoro obući dresu slavne Boke Juniors. On je istakao da je došao da pomogne Boki i ostvari životni san.

Osvaldo je došao na pozajmicu do kraja sezone iz engleskog Sautemptona, a prethodnih šest meseci bio je u milanskom Interu gde je uspeo da se posvađa sa trenerom Robertom Manćinijem, ali pojedinim saigračima.
“Ako sve bude u redu, ostvariću veliki životni san. To je velika stvar za mene, jer sam navijač Boke. Dobro poznajem novi klub i veliki sam optimista. Došao sam ovde da pomognem koliko mogu. Trenirao sam individualno prethodnih 20 dana. Samo da završim lekarske preglede i potpišem ugovor, pa da krenemo da radimo i pobeđujemo“, rekao je Osvaldo novinarima u Buenos Ajresu.

Izabrane vesti

Osvaldo je profesionalnu karijeru počeo u argentinskom Hurakanu, a zatim je došao u Evropu, gde je redom igrao za Atalantu, Leće, Fiorentinu, Bolonju, Espanjol, Romu, Sautempton i Juventus.

Ovaj fudbaler je za reprezentaciju Italije do sada odigrao 14 mečeva i četiri pogotka, a za državljanstvo se "kvalifikaovao" preko dede, koji je u 19. veku emigrirao u Argentinu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Pablo Osvaldomeđunarodni fudbalBoka juniorsArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara