""
""

Osvaldo odbrusio navijaču: Postigao sam preko 200 golova! Šta hoćeš više od mene?!

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.07.13. | 19:31

Reprezentativac Italije očigledno nema nameru da prekine prepirku sa ljutim fanovima

Pablo Osvaldo ne prestaje da bude u centru loših dešavanja u Bruniku, gde se igrači Rome trenutno pripremaju za start nove sezone. Posle pozivanja navijača na “ferku“ i pokazivanja srednjeg prsta, Osvaldo je uspeo i da uđe u prepirku sa navijačima na treningu.

Naime, jedan fan Vučice je reprezentativcu Italije, u trenutku dok mu je ovaj davao autogram, rekao sledeće:
“Ti ne razumeš kako stvari funkcionišu u Romi. Isto tako ne shvataš ni nas navijače. Ovde si mogao da budeš imperator“, na šta je Osvaldo, u svom maniru odgovorio:
“Postigao sam preko 200 golova. Šta hoćete više od mene, j....e?!“

Izabrane vesti

E sad, ne znamo da li je u pitanju lapsus ili ne, ali podatak da je postigao 28 pogodaka na 57 utakmica u dresu Rome, odnosno 79 golova na 232 meča za celu karijeru očigledno nisu baš relevantan podatak, bar ne 27-godišnjem centarforu.

Podsetimo, Romanisti su besni na svoje miljenike zbog poraza u finalu Kupa, kada je ljuti rival Lacio odneo trofej i Vučicu definitivno ostavili bez učešća u Evropi naredne sezone. Tokom samog okupljanja igrača u trening centru u Trigoriji fanovi su im uputili niz uvredljivih poruka, a glavna meta bili su Miralem Pjanić, koji je bio proterivan u Srbiju, trener Rudi Garsija i pomenuti centarfor.

Možda sada odlazak u Zenit deluje tako primamnjivo, zar ne Pablo?

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaItalijaMiralem PjanićPablo OsvaldoRomaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara