"Toti i Pirlo"
"Toti i Pirlo"

Osvaldo zove legende u Boku: Bombonjera bi ludela za Totijem i Pirlom! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.04.15. | 13:26

"Oni pomalo igraju u južnoameričkom stilu i sa svojim znanjem i sposobnostima bili bi perfektni za klub", rekao je prvotimac argentinskog velikana

Toti i Pirlo

Temperamentni argentinski napadač sa italijanskim pasošem, Danijel Pablo Osvaldo, proživljava posebne trenutke u Boki Juniors, gde je već gotovo dva meseca igra na pozajmici iz engleskog Sautemptona.

Izabrane vesti

Povremeni reprezentativac Azura u zanimljivom intervjuu za Korijere delo sport otkrio je koje bi igrače voleo da vidi kao saigrače u redovima argentinskog velikana.
"Voleo bih da dovedemo Pirla i Totija. Igrao sam sa mnogim velikim igračima proteklih godina i mnogi od njih su mi prijatelji. Ne želim da ispadnem nepravedan prema nekome, ali ako bih morao da biram to bili Pirlo i Toti", rekao je Osvaldo.

Bivši igrač Intera, Juventusa i Rome, i zvanično fudbaler pod ugovorom sa engleskim Sautemptonom, smatra da bi italijanskim legendama odgovarao stil fudbala koji se igra u Argentini.
"Oni pomalo igraju u južnoameričkom stilu i sa svojim znanjem i sposobnostima bili bi perfektni za Boku. Bombonjera bi ludela za igračima kao što su oni", rekao je Osvaldo.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija APablo Osvaldomeđunarodni fudbalItalijaFrančesko TotiBombonjeraAndrea Pirlo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara