"Letošnji duel Hare i Kavanija"
"Letošnji duel Hare i Kavanija"

Osveta za srednjak? Kavani kaže da ga je zaboravio… (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.11.15. | 14:45

"U fudbalu je sve kratkotrajno i niko ne može sada da izvuče korist iz te situacije”, istakao je Urugvajac

Letošnji duel Hare i Kavanija

Urugvajac Edinson Kavani i Čeilanac Gonazalo Hara srešće se večeras (23.55, Arena Sport 3) u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji prvi put nakon letošnjeg sukoba na Kopa Amerika. 

Izabrane vesti

Fudbaleri dve selekcije bili su umešani u jedan od najkontoverznijih incidenata u istoriji južnoameričkog fudbala minulog leta u Čileu na meču u kojem su domaćini slavili. 

(2.40) Urugvaj (3.05) Čile (3.25) 

Hara je tokom cele utakmice provocirao napadača Pari Sen Žermena, a u momentu kada je upotrebio srednji prst, Kavani ga je udario i zaradio crveni karton, koji je kasnije otvorio Čileancima put ka trijumfu.

Incident koji je prelomio četvrtfinale kontinentalnog šampionata od Hare je napravio nacionalnog heroja u Čileu dok su Urugvajci tvrdili da je potez defanzivca Majnca bio nepošten i nesportski. 

Obojica su kažnjeni sa po dve utakmice suspenzije, a Kavani se pre nekoliko dana vratio na teren nakon suspenzije i postigao gol u porazu od Ekvadora (1:2).

Urugvajac tvrdi da je u odnosu sa Harom sve u redu i da je taj incident prošlost.
“Sve što se desilo je bilo pa prošlo. To su sve stare vesti. U fudbalu je sve kratkotrajno i niko ne može sada da izvuče korist iz te situacije”, istakao je Kavani.

I Hara poručuje da je incident za njega zaključena tema, ali videćemo kakav će mu doček prirediti Urugvajci noćas na legendarnom Sentenariju, koji je rasprodat i očekuje se 51.000 gledalaca.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Screenshot)


tagovi

svetsko prvenstvo rusija 2018međunarodni fudbalkvalifikacijeKopa AmerikaJužna AmerikaGonzalo HaraEdinson KavaniČile

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara