"Otamendi"
"Otamendi"

Otamendi šokirao Mestalju: Ne želim na teren, mnogo novca je u igri!

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.08.15. | 17:09

Posle ovih reči jasno je da više nema nazad. Otamendija su privukli milioni koje će dobiti u Premijer ligi, a u ovom trenutku se vodi bitka između gradskih rivala iz Mančestera za njegov potpis

Otamendi

Sve je definitivno jasno. Argentinski defanzivac Nikolas Otamendi poručio je treneru Valensije Nunu Espiritu Santu da ga ne stavlja u tim, jer je glavom već izvan Mestalje.

Izabrane vesti

Bivši igrač Porta i Velez Sarsfilda održao je sastanak sa šefom struke na kojem mu je lično zatražio da više ne igra za Slepe miševe.
"Gospodine, ne stavljajte me u tim, u igri je mnogo novca", poručio je Otamendi Espiritu Santu, koji mu je poručio da ga neće prisiljavati na to.

Posle ovih reči jasno je da više nema nazad. Otamendija su privukli milioni koje će dobiti u Premijer ligi, a u ovom trenutku se vodi bitka između gradskih rivala iz Mančestera za njegov potpis.

Argentinac u Valensiji ima 1.600.000 evra po sezoni, a u Premijer ligi će imati tri, a možda i četiri puta veća godišnja primanja.

Klub sa Mestalje bi od ovog transfera mogao da prihoduje i čitavih 45.000.000 evra, koliko su navodno spremni da plate Građani, mada ako Van Gal bude baš insistirao na ovom poslu, Slepi miševi bi mogli i još bolje da prođu.

Otamendi je takođe insistirao da ne bude u timu i protiv Monaka u plej-ofu za Ligu šampiona, kako ne bi imao smetnje da u svom narednom klubu nastupa u najkvalitetnijem klupskom takmičenju na Starom kontinentu.

Čelnici Valensije sličan problem su imali ne tako davno i sa Žeremijem Matjeom, koji je odbio da igra za ekipu jer je po svaku cenu želeo u Barselonu.

Uprava kluba sa Mestalje u poslednje dve nedelje ima zadatak da pronađe adekvatno rešenje na poziciji štopera, jer je odlazak Otamendija veliki hendikep za ekipu Nuna Espirita Santa.

(FOTO: Action images)


tagovi

ValensijaŠpanijaPrimeraPremijer ligaNikolas OtamendiMančester SitiEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara