"Sandro Ramirez za kratko vreme kupio Malagine navijače"
"Sandro Ramirez za kratko vreme kupio Malagine navijače"

Otišao je Monći, ali ostao je šarm: Sevilja pretekla Everton, stiže Sandro Ramirez

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.05.17. | 11:11

Obeštećenje skromnih 6.000.000 evra

Sandro Ramirez za kratko vreme kupio Malagine navijačeBilo je takvih primera na desetine. U Barseloni je prosto prevelika konkurencija, posebno za napadače, pa je Sandro Ramirez posle dve sezone neuspelih pokušaja da se izbori za svoje mesto na stadionu Kamp Nou shvatio da mu je vreme da povuče nogu, pa je prošlog leta kao slobodan igrač prešao u Malagu. A na Rozaledi eksplozija 21-godišnjeg napadača, koji je na 28 ligaških utakmica za Andalužane postigao 14 golova i privukao pažnju bogatih udvarača.

Međutim, izgleda da je, uprkos Monćijevom odlasku, Sevilja zadržala onaj šarm koji je mnogim fudbalerima čini privlačnijom od bogatijih udvarača. Sandro Ramirez je, navodi lokalne mediji, odabrao selidbu na stadion “Sančez Pishuan“, iako tek preostaje da se sa klubom dogovori oko ličnih uslova. Malaga se ništa ne pita. Po slovu ugovora sledi joj propisano obeštećenje od 6.000.000 evra.

Izabrane vesti

Mediji su, inače, proteklih meseci Ramireza selili i u Valensiju, Viljareal, pa i Totenhem i Everton čiji je trener Ronald Kuman baš nedavno boravio na Rozaledi gledajući Sandra protiv Selte u društvu menadžera 21-godišnjeg fudbalera. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaMalagaPrimeraSandro RamirezSeviljaŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara