""
""

Otišli dođavola: Midlzbro i Murinjov učenik dobili penal rulet na Old Trafordu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.10.15. | 23:51

Član Čempionšipa uspeo da sačuva mrežu posle 120 minuta igre, a potom zahvaljujući bravurama golmana Mehijasa stigao do četvrtfinala Liga Kupa - 3:1

Liga Kup je đavolsko takmičenje za fudbalere Mančester junajteda! Prošle godine im je čorbu zapržio MK Dons, dok je ove večeri hrabri Midlzbro šokirao krcati Old Traford. I to posle penal ruleta u kojem je blistao golman ekipe iz Čempionšipa Španac Tomas Mehijas.

On je omađijao štihove Luisa Van Gal, tačnije Majkla Kerika, Ešlija Janga i očajnog kapitena Đavola Vejna Runija koji ne može da se izvuče iz gliba očajne forme.. Sasvim dovoljno da Midlzbro napravi senzaciju i pobedom sa kreča se plasira u četvrtfinale Liga Kupa – 3:1.

Izabrane vesti

Đavoli su postali mlakonje kada je u pitanju ofanzivna igra. Nisu uspeli da zatresu mrežu geradskog rivala u prethodnom kolu Premijer lige, a večeras ih je u klasičnu zamku uhvatio najbolji Murinjov učenik, Aitor Karanka. Nekadašnji štoper Reala je nabrijao ekipu Midlzbroa da igra kao da sutra ne postoji.

Imali su domaći šanse tokom regularnog dela, Lingard je u zaostavnom vremenu pogodio prečku, Marsijal je bio zamalo neprecizan pet minuta pre kraja drugog produžetka. Međutim, i golman Romero je spašavao kožu Đavolima u regularnom delu. Jednostavno, Šavoli nisu znali da daju gol i nisu zaslužili da idu dalje

Zaslužili su zbog spartanskog pristupa gosti da izbore produžetke i penale, i da na posletku budu nagrađeni. Sa druge strane dezorganizaciju u taboru Junajteda verno je oslikao i epski autogol Blinda koji je poništen zbog ofsajd pozicije.

Imao je meč na Old Trafordu sve elemente drame. Nekoliko tragičara iz redova domaćina i junaka u liku golmana Midlzbroa Tomasa Mehija koji je tako branio da im njegov gol za igrače Junajteda bio veličine kutije šibice.

 

 

 


tagovi

Premijer ligaMajkl KerikEvropaEngleskaAntoni MarsijalAitor Karanka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara