Otišli Esijen i Božović, lažni Hal beži od golova

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.06.18. | 10:32

Borneo gostuje poslednjeplasiranom Semarangu, koji je gotovo sve bodove osvojio kod kuće

U danu kada su Majkl Esijen i Balša Božović napustili Indoneziju, u tamošnjoj Ligi 1 igra se nastavak 13. kola. Udarna vest na svim indonežanskim sportskim portalima je rastanak planetarno poznatog igrača i Persiba posle nešto više od godinu dana. Odmah do Esijena, nekadašnje zvezde Čelsija, Reala iz Madrida i Milana izveštava se da je crnogorski internacionalac iz redova Areme platio ceh lošim izdanjima u dosadašnjem delu sezone i da je uprava rešila da mu se zahvali na svemu. Persib je juče trijumfovao na strani kod PSMS-a, što je prava retkost u Indoneziji - jer u ovoj ligi gosti se raduju na samo 12 odsto mečeva ove sezone - dok Arema danas ide na noge Perseru Seruiju.

Da, Arema gostuje Perseruu, ali treba reći da tim koji ima dresove poput Hal Sitija i Šahtjora, dakle narandžasto-crne, ne dočekuje rivale na svom stadionu, već u mestu udaljenom 2.700 kilometara. Inače, baš u Malangu, odakle je Arema, koja povremeno trenira da stadionu Gajajana. Zato ne treba da čudi zašto je Arema favorit, iako je pretposlednja na tabeli sa dva boda manje od Perserua. Možda zato treba odustati od konačnog ishoda i orijentisati se na igru na golove, jer Perseru je sve mečeve ove sezone odigrao 0-2, a Arema postiže 0,67 golova u gostima.

Izabrane vesti

U drugom meču dana poslednjeplasirani PSIS Semarang dočekuje Borneo, koji je osvojio sedam od mogućih devet bodova u prethodna tri kola. Dejan Antonić, srpski trener sa hongkonškim putnim ispravama i dalje muči muku kako da poboljša realizaciju Bornea na strani. Ujedno i zategne defanzivu, a danas ima posla sa ekipom koja je osvojila samo bod u gostima, odnosno koncentrisana je isključivo na pobede kod kuće. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 15:30 4788 IDN 1 Perseru Serui - Arema ug 0-2 1,60
Sre 15:30 4787 IDN 1 PSIS Semarang - Pusamania Borneo ki 1 1,90
Ukupna kvota3,04

INDONEZIJA 1 - 13. KOLO

Sreda
15.30: (3,90) Perseru Serui (3,70) Arema (1,70)
15.30: (1,80) PSIS Semarang (3,70) Pusamania Borneo (3,45)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Indonezija 1sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara