""
""

Otkrivamo vam Stojadinovićev spisak za prelazni rok: Biševac i još tri pojačanja, ćao za Omegu i Onjila

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.12.13. | 19:20

MOZZART Sport je došao do izveštaja sportskog direktora koji je predočen članovima UO i na kojem se nalaze imena igrača koji su želje za januarski prelazni rok, ali i onih koji mogu da napuste klub uz obeštećenje ili odu na pozajmice.

Iako se ovih dana javnost bavi otvorenim sukobom Zorana Stojadinovića i igrača koje je prema njegovim rečima instruirao Slaviša Kokeza, sportski direktor je do tančina sastavio spisak pojačanja, kao i igrača koji mogu da idu uz propisno obeštećenje kao i na pozajmice u predstojećem januarskom prelaznom roku.

Izabrane vesti

Stojadinović je članovima Upravnog odbora kluba sa Marakane predao spisak igrača koji su želje za januarski prelazni rok, ali i fudbalera koji mogu da odu uz propisno obeštećenje i onih koji bi trebalo da završe na pozajmicama.

Na Stojadinovićevom spisku potencijalnih pojačanja nalaze se četiri imena. Kao što se ranije pisalo, želja je Aleksandar Luković iz Zenita. Takođe, sportski direktor je bacio oko na vezistu kruševačkog Napretka Obenga Regana, a njegov pik je i bivši reprezentativac naše zemlje Nikola Drinčić, vezista koji trenutno nema klub i letos se pominjao kao pojačanje Partizana gde je i započeo karijeru.

Očigledno je da je Stojadinović krenuo vrlo agresivno u zimski prelazni rok, a četvrto ime na njegovom spisku je i najveće iznenađenje. Reč je o Milanu Biševcu! Verovatno je to prevelik zalogaj zbog aktuelne situacije u Zvezdi i ugovora koji naš reprezentativac ima u Lionu, ali Stojadinović se nada da bi uz pomoć predsednika Dragana Džajića mogao da utiče na odluku iskusnog štopera i ubedi ga da napravi korak koji je letos napravio Miloš Ninković.

Sportski direktor je predao i spisak igrača koji mogu da idu uz obeštećenje iz kluba. Prema našim vrlo proverenim saznanjima uz adekvatno obeštećenje, Marakanu mogu da napuste: golman Boban Bajković, zatim Abiola Dauda, Filip Kasalica i Luka Milunović. Za Bajkovića postoji interesovanje turskog Kajzerija, dok je za Daudu zagrizao Genčlerbirligi. Što se Kasalice i Milunovića tiče, za njih u ovom trenutku nema konkretnih ponuda.

Treću grupu čine igrači koji bi trebalo da u januaru odu na pozajmice. Reč je o štoperu Migelu Arauhu i napadaču Stefanu Mihajloviću.

Postoji i četvrta grupa igrača koja se nalazi na Stojadinovićevom spisku, a to su fudbaleri koji bi trebalo da napuste klub što pre i bez obeštećenja. To su Roberts Omega, koji uopšte nije opravdao očekivanja, kao i napadač Ifeani Onjilo, letos plaćen 400.000 evra plus 30 odsto od dalje prodaje.

Očekuje se da Upravni odbor odgovori na Stojadinovićeve želje i da Zvezda krene u realizaciju prelaznog roka. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Abiola DaudaAleksandar LukovićBoban BajkovićFK Crvena zvezdaFilip KasalicaIfeani OnjiloLuka MilunovićMigel ArauhoMilan BiševacNikola DrinčićObeng ReganRoberts OmegaSrbijaStefan MihajlovićSuperligaZoran Stojadinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara