"Rikardo Kvarežma"
"Rikardo Kvarežma"

Otkriveno: Kvarežmi 160.000 mesečno, plus premije, premije, premije...

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.04.16. | 14:54

Sve skupa izađe na skoro 2.000.000 evra

Rikardo KvarežmaMisteriozni sajt Football Leaks ponovo u akciji. Pod lupom je sada ugovor Rikarda Kvarežme u Bešiktašu. A šta da radimo kad volimo da čačkamo po svim tim nulama. Pritom nešto i saznamo, recimo zašto svi naši igrači tako lako odlučuju da napuste Superligu makar i zbog ugovora u drugoj ligi Turske.

Primer Kvarežme može da pomogne.

Izabrane vesti

Portugalac, naime, u Istanbulu ima mesečnu zaradu od oko 160.000 evra kad se odbije porez.  Međutim, nije to sve, jer Kvarežma ima i premiju od 150.000 evra ako u barem 20 takmičarskih utakmica - Kup mečevi se ne računaju - bude u startnih 11 i odigra makar 45 minuta. Ove sezone taj deo Rikardo je već obavio, pa mu sada svaka sledeća utakmica u prvoj postavi donosi dodatnih 5.000 evra.

Bešiktaš se, takođe, obavezao da fudbaleru isplaćuje 3.000 evra mesečno za rentiranje stana, kao i da će mu obezbediti automobil. Ali je zadržao i mogućnost d aga finansijski kazni, pa i jednostrano raskine ugovor ako se 32-godišnji fudbaler povredi "u tuči, bavljenju ekstremim sportovima, padobranstvom, ronjenjem, planinarenjem, opasnom vožnjom, vožnjom pod uticajem droge ili alkohola..."

Za svaki slučaj. A za te pare i mi bismo pazili kad ćemo u planine.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

TurskaSuper ligRikardo KvarežmaFootball LeaksEvropaBesiktas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara