Fabijan Ruiz
Fabijan Ruiz

Otkud ja u Napoliju? Doveo me Anćelotijev sin

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.11.18. | 17:50

Fabijan Ruiz otvorio dušu...

Vezista Napolija Fabijan Ruiz otkrio je kako se tokom leta obreo u Napulju.

Španac, koji je stigao iz Betisa za 30.000.000 evra, rekao je da je Davide Anćeloti savetovao svog oca Karla i klub sa San Paola da ga angažuju.
"Nije mi karijera u Seriji A dobro počela, već na početku sezone doživeo sam povredu koja me je tri nedelje odvojila od terena, samim tim mi i otežala nameru da se ustalim u prvom timu. Sada je sve bolje, uživam i srećan sam. Karlo Anćeloti je dobar stručnjak, miran, blizak sa igračima, retko se ljuti, jedino što ume da bude neprijatan na terenu dok traje utakmica", ističe Ruiz.

Izabrane vesti

Zanimljivo je i kako se Španac obreo u Napulju, i to zahvaljujući trenerovom sinu.
"Istina je, Davide me je preporučio ocu. On se u Sevilji verio sa devojkom koju sam poznavao i kada god je putovao kod nje, gledao je utakmice Betisa i Sevilje. Video me je kako igram u nekoliko navata, a ja sam kasnije upoznao i njegovu verenicu i zahvalio joj se. Da nije bilo nje ni ja ne bih bio u Napulju sada", ispričao je Ruiz.

Napoli je poznat kao haotičan grad, a zanimljivo da Ruiz ne vozi kola kada ide na treninge i utakmice.
"Mama ne voli da vozim, plaši se za mene. Pre ili kasnije moraću da se naviknem na pravila koja vladaju ovde, ali trenutno mi je lakše da iznajmim vozača pošto sam kola ustupio bratu. Sviđa mi se Napulj, živim kraj mora, počeo sam da učim da kuvam. Riba je fantastična. Što se tiče kluba, privilegija je nositi dres Napolija, naravno moram da se borim za mesto u timu, ali sam srećan i verujem da možemo do skudeta", zaključio je Fabijan Ruiz

Foto: Reuters


tagovi

Karlo AnćelotiFabijan Ruiz Penja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara