"Bildova eskluziva"
"Bildova eskluziva"

Otmica na Borusijin način: Tabor reprezentacije napustio iz privatnih razloga, a onda potpisao za Dortmund! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.06.16. | 14:40

Milioneri su napravili pravi manevar, kako bi pre svega nadmudrili Liverpul i Juventus, koji su bili ozbiljno zagrizli za mladog napadača Emrea Mora

Bildova eskluziva

Kada nemate stotine miliona evra da kupujete sve što poželite, onda tažite način na koji ćete nadmudrivati konkurenciju. Upravo to učinila je Borusija iz Dortmunda, koja je danas angažovala turskog vunderkinda Emrea Mora iz danskog Nordsjelanda.

Izabrane vesti

Milioneri su napravili pravi manevar, kojim su uspeli da nadmudre Liverpul i Juventus, koji su bili ozbiljno zagrizli za mladog napadača. Mor je jutros napustio kamp reprezentacije, navodno iz privatnih razloga, a samo nekoliko sati kasnije uslikan je sa svojim menadžerima na aerodromu u Dortmundu. Ubrzo nakon toga usledila je i zvanična promocija u dresu Milionera.

Pored Stare dame i Redsa za njegove usluge proteklih meseci su se raspitivali i gradski rivali iz Mančestera, Junajted i Siti, ali oni nisu bili toliko ozbiljni u kompletnom poslu.

Kako pišu Nemci, Dortmund će platiti 4.000.000 evra danskom superligašu, dok se Turci pominju cifru od čak 16.000.000 evra, što i nije nemoguće, s obzirom da će u ugovor biti uključene brojne klauzule.

Emre Mor je rođen u Danskoj, gde je prošao gotovo sve reprezentativne selekcije, ali se odlučio da zaigra za mladu selekciju Turske, a ubrzo i za seniorski tim. Za njegove usluge još u januaru 2015. godine interesovali su se Junajted, Dortmund, Ajaks i Galatasaraj, ali je tada odlučio da ostane u klubu, pa će Nordsjeland sada imati daleko veću korist i zaradu.

(FOTO: Screen shot)


tagovi

NemackaEvropaEmre MorBorusija Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara