"Kevin De Brujne"
"Kevin De Brujne"

Otmica veka: De Brujne u Junajtedu za 200.000.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.08.15. | 09:25

Luj van Gal želi da preotme Belgijanca Mančester Sitiju i dokaže da nije luzer nakon fijaska s Pedrom, Nejmarom i Milerom

Kevin De Brujne

Mančester Junajted planira veliku pljačku komšija! Već viđen u taboru gradskog rivala, Belgijanac Kevin de Brujne mogao bi u finišu prelaznog roka da promeni destinaciju i preseli se na Old Traford u transferu koji bi ukupno koštao 200.000.000 evra. 

Izabrane vesti

Nemački Bild piše da je trenutno najtraženiji fudbaler na svetu želja jednog od najvećih letošnjih luzera Luja van Gala, koji je propustio da angažuje čak trojicu fudbalera tokom ovog prelaznog roka. Pedro je izabrao Čelsi, Nejmar ostao u Barseloni, dok je Bajern odbio ponudu za Milera

Baš zato, pišu Nemci, menadžer Junajteda na sva usta demantuje da želi De Brujnea, dok u pozadini ima pakleni plan, i to kakav. Holanđanin će u dolazak Belgijanca uložiti čak 200.000.000 evra. Od toga će 80.000.000 pripasti Volfzburgu na ime obeštećenja, dok će ostatak od 120.000.000 dobiti De Brujne u vidu šestogodišnjeg ugovora koji bi vredeo neverovatnih 20.000.000 evra po sezoni.

Glavni motiv Van Gala u celoj priči je da osim što bi doveo vrhunsko pojačanje za vrlo tup špic napada (postigli samo dva gola u tri meča Premijer lige), pokaže da nije gubitnik, kako ga mnogi karakterišu jer je bio nesupešan u pokušaju da angažuje neke od zvezda evropskog fudbala. 

E sada, ima još jedna strana u celoj priči, a to je želja De Brujnea da odigra još jednu sezonu u Volfzburgu pa da se preseli u redove minhenskog Bajerna, o kojoj je Bild pisao u ponedeljak. Jedan od direktora Bajerna kazao je da taj klub nije zainteresovan za Belgijanca, ali je izvesno da će se ova transfer saga razrešiti do petka i utakmice sa Šalkeom.

(FOTO: Action Images)


tagovi

VolfzburgTransferiLuj van Galletnji prelazni rok 2015Kevin de Brujne

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara