Otpali Luković, Bainović i Ze Markos, Milojević odveo 27 igrača u Austriju

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.06.18. | 10:47

Crveno-beli će odigrati četiri pripremne utakmice, dok je povratak za Beograd zakazan za 3. jul

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su u Austriju na završnu fazu priprema uoči početka kvalifikacija za Ligu šamipiona. Strateg srpskog šampiona Vladan Milojević skratio u Vindišgarsten nije poveo trojicu fudbalera koji su bili sa ekipom na Zlatiboru, a to su Andrija Luković, Filip Bainović i Ze Markos.

Milojević je u Austriju odveo 27 igrača, koji će u predstoječe četiri utakmice imati priliku da izbore mesto u timu. Crvena zvezda će 25. juna odigrati meč protiv Rida, a tri dana kasnije protivnik će joj biti Apolon. Poslednjeg dana juna crveno-beli će odmeriti snage sa LASK-om. Ove tri utakmice biće odigrane u mestu u kojem će ekipa biti smeštena, do će poslednja provera biti odigrana nadomak Linca, 2. jula, a protivnik će biti Bohemijan. Dan kasnije sledi povratak za Beograd, a već 10. jula biće odigran prvi meč prvog kola kvalifikacija sa Spartaksom u Letoniji.

Izabrane vesti

Crveno-beli će danas od 17 časova odraditi prvi trening u Vindišgarstenu.

Na spisku putnika za Austriju našli su se sledeći igrači:

Milan Borjan, Nemanja Supić, Aleksandar Stanković, Filip Stojković, Vujadin Savić, Stefan Hajdin, Strahinja Eraković, Srđan Babić, Marko Gobeljić, Aleksa Terzić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Nenad Krstičić, Nenad Milijaš, Veljko Nikolić, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Milan Jevtović, Stefan Cvetković, Damjan Gojkov, Dejan Meleg, El Fardu Ben, Aleksandar Pešić, Nikola Stojiljković, Dejan Joveljić i Milan Pavkov.

Foto: crvenazvezdafk.com


tagovi

Andrija LukovićFilip BainovićZe MarkosVladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara