""
""

Otvoren poziv Trapatoniju: Dođi i budi predsednik Palerma!

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.01.15. | 19:00

„Kada Trap odluči da prekine trenersku karijeru nega dođe ovde i postane predsednik“, rekao je prvi čovek Sicilijanaca Mauricio Zamparini.

Poznat je predsednik Palerma Mauricio Zamparini po zapaljivim izjavama, navici da se poigrava sa trenerskim sudbinama, a danas je javnost u Italiji iznenadio novom kontroverznom izjavom.

On je rekao da bi voleo da ga na mestu prvog čoveka sicilijanskog kluba zameni Đovani Trapatoni. Čak mu je putem medija poslao otvorenu ponudu. Trenerski mag tokom bogate karijere nije imao dodirnih tačaka sa Palermo, ali je verovatno jedan od Zamparinijevih ljubimaca.
„Kada Trapatoni odluči da prekine trenersku karijeru nega dođe ovde i postane predsednik“, rekao je za Skaj Italiju Zamparini.

Izabrane vesti

Trapatoni je, između ostalog, jedan od retkih trenera koji je osvojio 10 šampionskih titula u četiri različite zemlje. Poslednji angažman imao je kao selektor Republike Irske.
„Trenutno ne nameravam da se povučem iz trenerskog posla. Imam ponude iz Centralne i Južne Amerike. Videćemo šta će biti na kraju“, kratak je bio Trapatoni.

(Foto Action Images)


tagovi

Serija APalermoMauricio ZampariniItalijaEvropaĐovani Trapatoni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara