"Oumaru"
"Oumaru"

Oumaru najveća želja Partizana, Lomić zamena za Volkova, Tubić i Alivodić napadaju Ligu šampiona?

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.06.14. | 10:26

Crno-beli imaju ambiciozan plan za predstojeći prelazni rok.

OumaruPartizan bi ovog leta mogao da igra kvalifikacije za Ligu šampiona posle izbacivanja Crvene zvezde iz ovog takmičenja, pa su u klubu napravili spisak transfer meta koji bi pomogao timu u ovom pohodu.

Kao i prošlih godina, klub će nastojati da vrati neke bivše fudbalere, pominju se i pojačanja iz Superlige, a na spisku se nalaze imena za poštovanje: Oumaru Abubakar, Marko Lomić, Nemanja Tubić i Enver Alivodić!

Izabrane vesti

Zbog skoro sigurnog odlaska Danka Lazovića, povrede Nemanje Kojića i neizvesnosti oko budućnosti Petra Škuletića crno-beli su se bacili u potragu za napadačem, a prvi pik je bivši fudbaler Vojvodine Abubakar Oumaru. On je trenutno igrač belgijskog Beverena i ugovor sa klubom mu ističe tek sledeće godine, tako da je šansa da Partizan otkupi njegov ugovor mala, ali postoji opcija da Kamerunac dođe u Humsku na pozajmicu, prenosi Sport.

Ekipu će napustiti i broj štopera, tako da je i ova pozicija deficitarna, Milanu Obradoviću je istekao ugovor, Vojislavu Stankoviću ističe za šest meseci, a Branislav Trajković će skoro sigurno biti prodat. Kao rešenje pominje se Nemanja Tubić kojem 30. juna ističe ugovor sa Krasnodarom, a pritom je Partizanovo dete tako je vrlo moguće da ponovo obuče crno-beli dres.

Ovih dana najčešće se pisalo o budućnosti Vladimira Volkova i tome gde će reprezentativac Crne Gore nastaviti karijeru, to za sada nije poznato, ali se zna koga bi čelnici Partizana voleli da vide na njegovoj poziciji – Marka Lomića! On 30. juna takođe postaje slobodan igrač, ali pitanje da li će još uvek aktuelni igrač Dinama iz Moskve želeti da se vrati u Srbiju.

Crno-beli su u prošlom prelaznom roku doveli tri igrača iz Vojvodine (Trajković, Vulićević i Škuletić), a i ovog leta žele jednog fudbalera iz Novog Sada. Marko Nikolić želi da desnu stranu Partizana pojača još jednim igračem sa kojim je već sarađivao na Karađorđu pa je Enver Alivodić blizu Humske 1. Njemu ugovor sa Vošom ističe za šest meseci te je ovo poslednja šansa da Vojvođani zarade na njemu.

Stefan Babović je i dalje opcija, njega izuzetno cene članovi stručnog štaba Partizana, a glavni problem koji koči ovaj transfer je to kako će navijači prihvatiti vezistu Voždovca koji se u prethodna dva prelazna roka pominjao kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde.

Crno – beli su se fokusirali na iskusne igrače, ali postoji šansa da će crno-beli dres obući mladi defanzivac Spartaka iz Subotice Vladimir Kovačević, mada Partizan ima konkurenciju u vidu PAOK-a, a i nemačkih i belgijskih klubova.

(FOTO: Action images)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNemanja TubićMarko LomićEnver AlivodićAbubakar Oumaru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara