""
""

Overmars: Sulejmani će biti veliko pojačanje za Benfiku

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.05.13. | 21:19

Sportski direktor Ajaksa priznaje da je srpski reprezentativac prebačen u drugi tim jer nije želeo da produži ugovor, ali i da je reč o sjajnom fudbaleru

 

Izabrane vesti

Ajaks je prošlost, a Benfika budućnost za Miralema Sulejmanija. Sportski direktor Ajaksa, Mark Overmars povtrdio je da srpski reprezentativac odlazi u tabor lisabonskih Orlova što je bilo poznato i ranije. Uprkos ne baš prijateljskom rastanku Ajaksa i Sulejmanija, Overmars je rekao da Benfika dobija veliko pojačanje.
„U poslednje vreme nije igrao za Ajaks, jer nije želeo da produži ugovor. Naš sistem rada u klubu ne dozvoljava takvo ponašanje igrača. Ali, trenirao je sa drugim timom i u dobroj kondiciji odlazi u Lisabon. Sulejmani je odličan igrač i biće veliko pojačanje za Benfiku. Neće me iznenaditi ako tamo bude igrao sjajno“, rekao je Overmars za portugalske medije.

Sulejmani je van prvog tima Ajaksa od oktobra prošle sezone kada je odbio produženje ugovora i izabrao da sačeka njegov istek i da kao slobodan igrač bez obeštećenja pređe u drugi klub. Podsetimo da je u Ajaks došao za 16,2 miliona evra kao najskuplji igrač u istoriji holandskog fudbala.  

(FOTO: Action images)


tagovi

AjaksBenfikaEredivizijaEvropaHolandijaMark OvermarsMiralem SulejmaniPortugal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara