"ĐOVINKO U NOVOM DRESU"
"ĐOVINKO U NOVOM DRESU"

Rasprodati stadioni, ludilo je počelo! Đovinko pokazao Amerima zašto je doveden, Džajls Barns podsetio na slavnog tatu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.03.15. | 10:09

Tvrdo i muški u Americi, samo Toronto uspešan u gostima...

ĐOVINKO U NOVOM DRESUPočela je nova sezona profesionalne fudbalske lige u Americi, a čini se da svet nikada ovoliko nije iščekivao šta će se dešavati na travnatim terenima preko bare. Di Si Junajted i Montreal su otvorili dan u Vašingtonu, a slavio domaći tim (1:0) golom Arijete u 58. minutu. Toronto, možda i prvi favorit za titulu prvaka, lagano je savladao Vankuver u gostima, iako su domaći Vajtkepsi poveli sa 1:0. Nakon toga su proradili Đovinko i Altidor, i rešili utakmicu u korist gostiju. Dalas i Hjuston su slavili kod kuće minimalnim pobedama od 1:0, dok su u Filadelfiji i Portlandu viđeni dueli bez golova, samim tim i bez pobednika.

Toronto je „spakovao“ strašan tim za uslove MLS-a, pozadi komanduje Stiven Koldvel, u vezi su iskusni Bredli i Šejru, dok su Altidor i Đovinko zaduženi za realizaciju. Tako je i bilo protiv Vankuvera, daleko slabijeg Vankuvera pa su gosti slavili rezultatom 3:1.

Izabrane vesti

Odlična utakmica se igrala u Dalasu, tvrda, prava takmičarska, a rešena je golom napadača Pereza u 92. minutu utakmice, posle pravog haosa ispred gola San Hoze Rtkvejksa koji dugo nisu uspeli da ispucaju loptu i na kraju platili ceh porazom,

Sin legende Liverpula, Džona Barnsa, Džajls Barns, postigao je pobedonosni gol za Hjuston Dajnamo protiv Kolumbus Krua, posle fantastične solo akcije desnog beka ekipe Sakrodija.

MLS:

Los Anđeles Galaksi - Čikago Fajr 2:0 (0:0)
/Viljareal 65, Kin 81/

Di Si Junajted - Montreal Impakt 1:0 (0:0)
/Arijeta 58/

Filadelfija Junion - Kolorado Rapids 0:0

Vankuver Vajtkeps - Toronto FC 1:3 (1:1)
/Rivero 19 - Altidor 32, 90. penal, Findli 59/

FC Dalas - San Hoze Rtkvejks 1:0 (0:0)
/Perez 90+2/

Hjuston Dajnamo - Kolumbus Kru 1:0 (0:0)
/Barns 66/

Portland Timbers - Real Solt Lejk 0:0

(FOTO: Action Images)


tagovi

TorontoSebastijan ĐovinkoMLSHjuston DajnamoDžozi AltidorDžajls BarnsDi Si Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara