"Đovinko"
"Đovinko"

Đovinko: U Italiji sam imao mnogo problema, niko nije verovao u mene

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.02.15. | 11:58

Potcenjivani Atomski mrav se jadao kanadskim novinarima

ĐovinkoJedan od najnižih fudbalera na svetu Sebastijan Đovinko prešao je u Toronto iz Juventusa u minulom prelaznom roku. Tamo će probati da oživi karijeru koja je od povratka u Staru damu iz Parme krenula nizbrdo.

On je na prvoj pres konferenciji u Kanadi tvrdio da je napustio Juve zato što se umorio od dovođenja njegovog kvaliteta u pitanje.
"U Italiji sam imao puno problema. Uvek su pričali o meni kao o igraču koji ne može da igra na najvišem nivou, ali ja sam uvek u praksi dokazivao da to nije tačno. Želeo sam da nađem grad, klub u kojem sam od početka dobrodošao, kao što je slučaj sa Torontom. Tako da, nisam pogrešio sa izborom", ljut je na sunarodnike Atomski mrav.

Izabrane vesti

On je za Juventus odigrao svega sedam mečeva ove sezone u Seriji A, dva je započeo na terenu, a gol nije postigao. Želi da se to u Kanadi promeni.
"Želim da na terenu pobedim za dres Toronta, pošto bih voleo da budem deo istorije ove organizacije i tima", okrenuo se novim izazovima, batalio je kuknjavu.

On će u Torontu igrati u tandemu sa Žozijem Altidorom, koji je po građi njegova sušta suprotnost, ali po igrama u poslednje vreme i nije - bio je očajan.

Omaleni Italijan je odmah iskoristio priliku da se upozna sa drugoplasiranom ekipom NBA Istoka Toronto Reptorsima. Veoma je zanimljivo kako izgleda kada stane pored ovih gromada.

 

(FOTO: Action images)


tagovi

TorontoSebastijan ĐovinkoNBA ligaMLSmeđunarodni fudbalKanadaItalija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara